Ännu mera halv åtta hos mig

(Inbunden)

Ännu mera halv åtta hos mig (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

192 kr

Beräknad leveranstid:  2-5 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 0 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

Tredje gången gillt för favoriternas favoritrecept!Över 1 miljon svenskar följer teveprogrammet ”Halv åtta hos mig”. Och över 130 000 människor har köpt de tidigare böckerna ”Halv åtta hos mig” och ”Mera Halv åtta hos mig”. Siffrorna talar sitt tydliga språk – det är megasuccé det handlar om, och ingenting annat!

I ”Ännu mera halv åtta hos mig” får vi de härliga vinnarmenyerna från de senaste säsongerna, 7 och 8. Lägg därtill ett antal bonusrecept i form av svenska folkets egna favoriter, de mest nedladdade rätterna från programmet på matsajten recept.nu. Allt detta kokar ihop till en kokbok fulladdad med suktande festmat – inte mindre än cirka 120 mycket användbara recept. Självklart finns här också mängder med mat- och tv-bilder som inspirerar till storverk vid spisen, och som grädde på moset har vi Helge Skoogs slagfärdiga kommentarer.

Kors och tvärs över landet bjuds det på fantastiskt god mat. Vi gör nedslag i bland annat Halmstad, Linköping, Arvika, Luleå, Stockholm och faktiskt också på Åland, och får följa med hem till förbluffande duktiga amatörmatlagare för att se vad de har att bjuda på. Vad sägs till exempel om läckerheter som laxcheesecake med löjrom och crème fraiche, smördegsinbakad kycklingfilé med ört- och färskostfyllning och rabarberglass med knäckflarn? Eller lax- och räksymfoni, helstekt hjortytterfilé med rödvinssås samt krämig potatiskaka och krispig marängtårta med citronkräm? Här finns inte bara något för alla – här finns allt för alla.Förlag: Bonnier Fakta  Kategori: Kokböcker 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789174242843  Antal sidor: 144 
Språk: Svenska     
Titel: Ännu mera halv åtta hos mig  Författare:  
Releasedatum: 2012-09-04  Serie:  
Upplaga:  
smakprov: Ja     
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Ännu mera halv åtta hos mig