Spermaharen

, , m.fl. (Häftad)

Spermaharen
Tipsa en vän
95 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  2-5 arbetsdagar

Frakt: fr. 14 kr

Säljs av Adlibris 4,4 / 5 med 12955 betyg.

Totalbetyg 4,4 / 5
Leveranstid 4,3 / 5
Emballeringskvalitet 4,6 / 5
Mer från Adlibris Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Adlibris, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Om du skall läsa en enda bok om en Spermahare i år, så är du nog så illa tvungen att välja Boken om Spermaharen - det finns nämligen ingen annan.

För drygt ett år sedan startade det välkända Spermaharengänget (och ytterligare några killar vi inte minns namnet på och som inte är så värst kända) humorportalen www.spermaharen.com.

Sajten blev under 2001 en plats där skämt om optik och inkontinens kunde mötas och trivas. Internetpubliken gladdes och snart var www.spermaharen.com ännu en i raden av Spermaharengängets många miljonproduktioner. På nyårsfton stängdes sajten för att nu dyka upp i bokform.

Boken om Spermaharen är fylld till brädden med färg, bilder, papper och det allra bästa som publicerats på www.spermaharen.com. Möt Optiker Berglund, Din Personlige Bankman, Herrstrumpor, VHS, Oxen-mannen, Flyer-Jimmy, Flaco Jimenez, Kult Korner, Bengt Granlund, Kocklandslagets Självmordssekt, Pelles Pappa, Min Farfars Slida, Naturhistoriska Riksmuseet och alla dom andra!

Pressröster

»Enligt mig är Spermaharen det bästa som hänt svensk humor på mycket, mycket länge.«
David Andersson, Norrköpings Tidningar

»Kul på webben men ännu mer till sin rätt i bokform.«
Martin Jönsson, Journalisten
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Förlag: Modernista Kategori: Humor & Kåserier
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar Bandtyp: Häftad
ISBN: 9789188748195 Antal sidor: 220
Språk: Svenska
Titel: Spermaharen Författare: Henrik Schyffert, Robert Gustafsson, Johan Rheborg, Andres Lokko, Martin Luuk
Releasedatum: 2002-09-01 Upplaga:
Serie:
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 1
0%
0%
0%
0%
100%

Efter att ha läst lite om den gamla sidan Spermaharen och vilken rabalder den skapade under den tid som den var uppe verkade det som en självklarhet att få läsa det bästa ur den i bokformat. Jag har varit intresserad utav Robert Gustavssons tidigare verk och att han hade medverkat här var också det en stor anledning till att jag beställde boken.

Förordet är en stor ursäkt, antagligen skriven utav alla de medverkande, och efter att dess paragrafer gjort sitt löper skämten på. En glädjande grej med bokens innehåll är att det inte har brist på färger. Det är stora variationer mellan bilder som visas och den är behaglig att snabbt bläddra genom. Man får en känsla av att mycket pågår mellan och bakifrån raderna.

Bokens stora problem är dock att det ÄR en samling av sidor från den gamla hemsidan. En riktig röra utan något index, so boken är ironisk nog säker svårare att bläddra genom än hemsidan.

Många olika sorters skämt experimenteras med och berättas, oftast innan du behöver bläddra till nästa sida, men väldigt få utav de känns någorlunda utvecklade. Det finns berättelser, artiklar och intervjuer som är långa och mättar på, men allt det lilla går till punkt på 1 2 & 3 varsågod nästa. Som konsekvens innebär det att de intressanta stycken med text är riktigt korta och man tvingas ständigt bläddra för att finna något iögonfallande.

Boken är inte rolig, alltså inte min sorts humor, och med det kastat åt sidan så lyckas den bara stundvis vara intressant. Jag ångrar inte köpet eftersom den givit mig insikt i vad man inte ska göra som underhållare och komiker, men vill du bli lockad till skratt får du välja något annat. En bok för endast kraftigt nyfikna.

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 92/mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 77/mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 62/mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 43/mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »