ANNONS

Gängkrig 145

(Pocket)

Gängkrig 145 (Pocket)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

59 kr

Beräknad leveranstid:  Beställningsvara, 5-8 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Frakt: 29 kr

Serieroman i pocket!Mahmud al-Askori måste ta tillbaka något. Sin heder.

Små suedijävlar. Jag svär, jag svär på mammas grav - de ska straffas. Den ena snubben är halvbror till Eddie Ljublic. En galen jävel. Riktigt sjuk alltså. Och det skiter jag i - jag ska plocka dom där fittorna. Men jag kan inte fixa dom ensam.

I Gängkrig 145 tar Jens Lapidus steget in i serievärlden. Hans tredje berättelse i Stockholm Noir-sviten är en serieroman i samarbete med illustratören Peter Bergting.

Jens Lapidus, varför väljer du att ge ut din tredje bok som serie?

- Jag har alltid tyckt om serier och tror att kombinationen av text och bild tillför berättandet en dimension. Det går att förmedla vissa stämningar på ett lugnt men ändå dramatiskt sätt som är mycket speciellt. Dessutom är det kul att experimentera med genren och testa en ny grej. Peter Bergting är den störste i Sverige på det här, så det känns fett.

Peter Bergting, varför väljer du att ge ut en serie med Jens Lapidus?

- Att få göra en serie ihop med Jens är det ultimata samarbetet. En författare som är så berättartekniskt driven och som besitter så stort kunnande om det han skriver är drömpartnern för en illustratör. När man ger sig in i ett projekt av den här storleken måste allt stämma. Jens är en lika inbiten serieläsare som jag, vilket gjorde att alla pusselbitar föll på plats direkt. Att det dessutom är en originalhistoria gör ju inte saken sämre. Ett sådant här samarbete är unikt för Sverige, och för mig som mestadels jobbat med att ge ut serier i USA är det extra kul att få gestalta ett realistiskt Stockholm.Förlag: Månpocket  Kategori: Serier & Skämtteckningar 
Beräknad leveranstid: Beställningsvara, 5-8 arbetsdagar  Bandtyp: Pocket 
ISBN: 9789170017636  Antal sidor:
Språk: Svenska     
Titel: Gängkrig 145  Författare: Jens Lapidus, Peter Bergting  
Redaktör:   Uppläsare:  
Översättare:   Releasedatum: 2010-03-12 
Upplaga:   ISBN 10:  
Serie:      
smakprov: Ja     
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 3
0%
0%
100%
0%
0%

Det var några år sen Jens Lapidus Gängkrig 145 gavs ut, men det är först nu jag har kommit mig för att läsa den. Gängkrig 145 är en serieroman och skiljer sig därför från Lapidus övriga böcker. Helt okej bok men jämfört med hans övriga böcker är det ingen höjdare. Gillar man tecknade serier är den däremot snyggt tecknad, exakt som en bra actionserie ska vara. Så, som helhet tycker jag ändå att boken är värd en trea i betyg, en lite ovanlig historia fångad i snygga serierutor!

Bloggat om Gängkrig 145

Fler titlar med Bergting, Peter

Visa alla
ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »