Kroatien

(Häftad)

Kroatien (Häftad)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

171 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.Fakta om Zagreb, Istrien, Dalmatien, Dubrovnik och mycket mycket mer, liksom om bad och sol och alla de historiska lämningarna i det populära turistlandet. Berlitz klassiska reseguide är fullmatad med information om allt som Kroatien har att erbjuda resenären. Den är lätt att läsa – och lätt att använda.

Här får du en historisk översikt och vägledning till alla viktiga sevärdheter. Du får tips om kultur- och sportevenemang, festivaler, nöjen och shopping, liksom förslag på spännande rundresor och utflykter. Här hittar du också information om hur transportmedlen fungerar, var turistbyråerna ligger, vad du gör i en nödsituation eller vid sjukdom. Aktuella tips på hotell och restauranger, liksom detaljerade kartor finns också i boken.

Allt i färg och praktiskt fickformat. Guiden hjälper dig att få ut det mesta av din resa till Kroatien.Förlag: Reseförlaget  Kategori: Geografi & Resor, Europa 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Häftad 
ISBN: 9789174250794  Antal sidor:  
Språk: Svenska     
Titel: Kroatien  Författare: Berlitz  
Releasedatum: 2010-05-18  Serie: Berlitz reseguider 
Upplaga:  
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Kroatien

Fler titlar med Berlitz

Visa alla