ANNONS
Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu – betala i april
Jubileum

Happy, happy : en bok om skilsmässa

(Pocket)

59 kr

Beräknad leveranstid:  4-6 arbetsdagar

Levereras av CDON.COM

Fraktklass A

Finns den lyckliga skilsmässan?Bilden av den romantiska, sexuella kärleken bombarderar oss dagligen och äktenskapet är det som ska kröna kärlekssagan. Tills döden skiljer oss åt, så har det predikats i evighets evighet amen. Håller det?

En skilsmässa på tjugohundratalet borde knappast vara något skamligt, ändå upplever många som skiljer sig att de ikläds en offerroll, att de inte tillåts vara lyckliga över sitt beslut.

I antologin Happy, happy - en bok om skilsmässa bjuds läsaren på en annan bild av separation än den som vanligtvis ges. Det är berättelser om skilsmässor som positiva och berikande erfarenheter. En bok som vill stärka och inspirera alla som tagit steget - och alla som kanske funderar på att ta det.Förlag: Månpocket  Kategori: Barn & Föräldraskap, Sex & Relationer 
Beräknad leveranstid: 4-6 arbetsdagar  Bandtyp: Pocket 
ISBN: 9789172322554  Antal sidor: 165 
Språk: Svenska     
Titel: Happy, happy : en bok om skilsmässa  Författare: Maria Sveland, Katarina Wennstam, Pernilla Glaser, Mari Jungstedt, Åsa Larsson, Mian Lodalen, Gudrun Schyman, Mia Skäringer, Helena Von Zweigbergk, Maria-Pia Boëthius  
Redaktör:   Uppläsare:  
Översättare:   Releasedatum: 2012-04-13 
Upplaga:   ISBN 10:  
Serie:      
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 3
0%
0%
100%
0%
0%

Det här är en bok som försöker skildra en skilsmässa ur flera perspektiv men framför allt ur ett positivt. Jag tror flera kan finna den här boken både befriande och förlösande på olika sätt. Själv saknar jag berättelser från män i boken, jag saknar även historier från förhållanden som inte är heterosexuella (det är tragiskt att det är bara Mian Lodalens berättelse som får statuera exempel för hela den homosexuella världen) och som tar sitt avstamp någon annanstans ifrån. Men som helhet tror jag att många uppfattar boken som upplyftande.

Bloggat om Happy, happy : en bok om skilsmässa

Fler titlar med Boëthius, Maria-Pia

Alla titlar med Maria-Pia Boëthius

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »