Join the Quest åk 3 Textbook

, , (Inbunden)

Join the Quest åk 3 Textbook
Tipsa en vän
130 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  3-8 arbetsdagar

Frakt: fr. 0 kr

Säljs av Adlibris 4,4 / 5 med 12955 betyg.

Totalbetyg 4,4 / 5
Leveranstid 4,3 / 5
Emballeringskvalitet 4,6 / 5
Mer från Adlibris Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Adlibris, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Fulladdad nyhet!
Join the Quest är ett lustfyllt läromedel som år 2014 vann det prestigefyllda priset BELMA (Best European Learning Materials Award) i sin kategori. Join the Quest är fulladdat med texter av olika typer som höjer elevernas språkliga nivå, tar upp språkinlärningsstrategier och gör det lätt att individualisera, så att alla kan få glänsa i engelska. I de gratis webbapparna kan eleverna lyssna på texter, befästa ordkunskap och öva på grammatiska strukturer.

Läs mer
Pedagogiska tankar
Join the Quest är fulladdad med texter av olika texttyper och ger dig möjlighet att språkbada eleverna. De får träna på olika språkinlärningsstrategier och ordträningen har sin grund i humor och lekfullhet. Från årskurs 2 finns texterna på två nivåer och du börjar arbetet med förförståelse Before reading och avslutar med After reading i direkt anslutning till det lästa. Ibland finns också Talk about it som en fortsättning på arbetet med texten. Grammatiken är insprängd i textbokens olika kapitel under rubriken Language work.
Join the Quest jobbar mycket med formativ bedömning och självutvärdering för eleverna. Varje kapitel avslutas med Bus Stop där eleverna får utvärdera. Underlag finns i Teacher’s Guide. Där finns också tester till varje kapitel, årsplanering och tips på hur du kan jobba ämnesöverskridande.
Serien är inspirerad av genrepedagogik vilket märks på de olika texttyperna, men också på att det finns modelltexter som underlättar för eleverna i deras eget skrivande.
Med den variation som Join the Quest erbjuder, i både form av olika texter, texttyper och uppgifter finns det något för alla elever. Det är mycket lätt att individualisera och du får rikligt med tips på hur i lärarhandledningen.
Teacher's Guide (nedladdningsbar)
Join the Quest framhäver formativ bedömning och självutvärdering. Det finns såklart också tester kopplat till kapitlen. I lärarhandledningen finns inte bara upplägg för hur man kan arbeta med texterna och uppgifterna utan också årsplanering, tips på ämnesövergripande aktiviteter, utvärderingsunderlag, tester, kopieringsunderlag och förslag på en massa roliga och språkutvecklande lekar.
I Join the Quest Teacher's Guide ingår också allt ljud du behöver.
Textbook
I åk 1 har eleverna en bok medan i åk 2 och 3 har eleverna en textbook och en workbook. Alla kapitel inleds med ett introducerande uppslag där innehållet för kapitlet presenteras och med en detaljerad bild som inbjuder till samtal. Bilderna i textböckerna är mycket bra inspiration till olika samtal och övningar. I textbook är texterna indelade i två nivåer, den grundläggande röda och den lite mer utmanande gula. Inför nästan varje text finns Before reading - där arbetar lärare och elever tillsammans med att skapa förförståelse för texten. I After reading görs direkt återkoppling till det lästa.
Du som lärare bestämmer själv vilka texter som du och dina elever ska arbeta med, man behöver inte göra allt.
På Language work-sidorna tas olika språkliga och grammatiska moment upp på ett nyanserat och lekfullt sätt.
Workbook
I workbook finns det uppgifter kopplade till texterna och Language work-sidorna som enkelt kan individualiseras. I lärarhandledningen ges det förslag på hur detta kan gå till.
Webbapparna kräver ingen inloggning och är gratis!
I webbapparna kan eleverna lyssna på texter och glosor, öva på och befästa ord på olika sätt och träna och öva på de grammatiska moment som tas upp i kapitlen.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Förlag: Liber Kategori: Facklitteratur barn och ungdom
Beräknad leveranstid: 3-8 arbetsdagar Bandtyp: Inbunden
ISBN: 9789147123254 Antal sidor: 100
Språk: Svenska
Titel: Join the Quest åk 3 Textbook Författare: Christine Røen Hansen, Tormod Lien, Patricia Pritchard
Releasedatum: 2017-08-17 Upplaga:
Serie: Join the Quest åk 1-3
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 104/mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 83/mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 64/mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 45/mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »