Ett annat New York

(Övrig)

Ett annat New York
Tipsa en vän
186 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.»Världens bästa tips!« Magnus Utvik, Gomorron Sverige


»Detta är en riktigt bra guide för dig som vill känna dig som en riktig New York-bo oavsett om du föredrar ett familjärt slitet hål i väggen i Chinatown eller om du hellre sippar dyra drinkar i rätt loungebar på Upper East Side.« Vagabond


»En riktigt bra guide! Tipsen är initierade, det är gott om fina bilder, boken har en snygg layout och allt är skrivet med en stor portion kärlek och humor.« Sveriges Radio P4


»Ett MÅSTE för den som drömmer om en resa till New York.« Seniorer.nu


»Det känns som jag får förtroliga tips till just mig! Det jag gillar extramycket är att varje område också får en aktivitetsguide som En dag i Midtown eller En fredag i Harlem. Med superfina bilder och kartor måste den här boken vara en självklar kompis i NYC-planeringen.« Breakfast Bookclub


»Ett annat New York är fylld av bilder, träffsäkra tips och jag kommer definitivt besöka flera av de restauranger och barer som Daniel Svanberg tipsar om. Den perfekta guiden för turisten som inte är rädd för kalorier.« Bloggen BokdjungelnAnnorlunda och lockande guide till världens huvudstad!Ett annat New York är en oemotståndlig och färgsprakande guide för dig som vill uppleva staden som en riktig New York-bo. Var går Greenwich-bohemer ut och äter? Var shoppar en äkta Midtown-bo? Och var hittar man de mest magnifika pommes fritesen efter en sen utekväll?New York-bon Daniel Svanberg tipsar om sina personliga favoriter och visar vägen till alla de pärlor som gör staden unik. Han guidar oss genom stadsdel efter stadsdel, och bokens många färgfoton och charmiga illustrationer ger en personlig och levande bild av staden. Detta är guiden för dig som vill uppleva ett annat New York, bortom turistfällorna!Daniel Svanberg är utbildad vid San Francisco State University med examen i filmproduktion och historia. Han flyttade till USA redan 1994 och bor sedan 2008 i New York, där han jobbar som nyhetsproducent på TV-stationen ABC. Daniel Svanberg driver även den framgångsrika bloggen Ett annat New York, som legat till grund för boken.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Förlag: Karavan Förlag Kategori: Geografi & Resor, Amerika
Beräknad leveranstid: 2-6 arbetsdagar Bandtyp: Övrig
ISBN: 9789187239007 Antal sidor: 216
Språk: Svenska
Titel: Ett annat New York Författare: Daniel Svanberg
Releasedatum: 2012-09-17 Upplaga:
Serie: Ett annat...
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 4
0%
100%
0%
0%
0%

Efter att ha besökt New York ett antal gånger tyckte jag att "Ett annat New York" gav en hel del nya, för mig obekanta, till synes intressanta besöksidéer!

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 123/mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 93/mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 69/mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 16/mån - 12 mån, 0% ränta (0 kr uppläggningsavgift, 0 kr aviavgift)
  • 47/mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »