ANNONS

Helgonet

(Pocket)

Helgonet (Pocket)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

59 kr

Beräknad leveranstid:  Beställningsvara, 5-8 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

 

Läs mer om Carin Gerhardsen


"Gud är god. I natt vill Gud oss väl." Det är vad den högt älskade och respekterade familjefadern Sven-Gunnar Erlandsson tänker när han segnar ner under den mäktiga augustimånen, skjuten med ett skott i nacken efter en krogkväll i glada vänners lag.

Det är semestertider, men kriminalkommissarie Conny Sjöberg kallar samman arbetslaget med Sandén, Hamad och Westman från Gerhardsens tidigare böcker. Styrkan har dessutom utökats med två nya förmågor. Den charmige rockaren Odd Andersson, känd från tv, och den oberäkneliga Hedvig Gerdin, som nyligen återvänt till Sverige efter trettio år som diplomathustru.

Vem kunde önska livet ur Erlandsson? Enligt alla källor en varm och generös människa, med religiöst patos och ett brinnande intresse för barn- och ungdomsfotboll. Dessutom med ett stort engagemang för samhällets utstötta.

Det enda man har att gå på är en uppblött papperslapp med utfluten text och en uppsättning spelkort man funnit i offrets ficka. Kan mordet ha med poker att göra? Var Erlandsson en fuskare som gått för långt och avrättades med en kula i huvudet? Eller var han ett offer för någon av de människospillror han brukade besöka i husvagnsgettot i Huddingeskogen, och så generöst dela med sig av sitt överflöd till?

Utredningen leder Hammarbypoliserna ut på en resa till skräckinjagande platser i mörkaste skogen, till ett hillbilly-Sverige de aldrig tidigare stött på, till andra sidan jordklotet och till de svartaste delarna av människans själ.
Förlag: Pocketförlaget  Kategori: Deckare, thrillers, spänning och skräck, Europa 
Beräknad leveranstid: Beställningsvara, 5-8 arbetsdagar  Bandtyp: Pocket 
ISBN: 9789186675721  Antal sidor: 294 
Språk: Svenska     
Titel: Helgonet  Författare: Carin Gerhardsen  
Releasedatum: 2012-03-21  Serie: Hammarbyserien 4 
Upplaga:
smakprov: Ja     
Antal recensioner: 2 Genomsnittsbetyg: 4,5
50%
50%
0%
0%
0%

Detta är den bästa boken i serien utan tvekan, mycket spännande och rafflande upplösning. LÄS!

En medelålders man hittas skjuten, och i fickan finns det svårtydda anteckningar och fyra spelkort. Mannen en omtyckt familjefar och fotbollstränare - vem kan har veta mörda honom? Och varför? Förutom den aktuella mordhistorien följer man polisgänget, vilket är minst lika spännande.

Carin Gerhardsens fjärde bok i Hammarbyserien är ruskigt spännande och jag sträckläste den på ett par dagar. Jag rekommenderar även hennes tidigare böcker Pepparkakshuset, Vyssan lull och Mamma, pappa, barn.

Bloggat om Helgonet

Fler titlar med Gerhardsen, Carin

Visa alla
ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »