Kung Ottokars spira

(Häftad)

Kung Ottokars spira (Häftad)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

93 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Tintin 8: Kung Ottokars spira

Tintin och Milou reser till Syldavien för att bistå en vetenskapsman i hans forskning, men istället hamnar de mitt i en lömsk komplott som avser att störta kung Muskar XII, genom att dennes spira ska stjälas! Mitt i allt tumult träffar Tintin för första gången Bianca Castafiore, näktergalen från Milano ...

Hergé tecknade "Kung Ottokars spira" 1938, samtidigt med Hitlers invasion av Österrike, och handlingen i äventyret är direkt inspirerad av detta.

Tintins äventyr skapades av den belgiske serietecknaren Hergé (pseudonym för Georges Remi), som levde 1907-1983. Allt som allt blev det 23 äventyr som tog Tintin och hans vänner över hela jordklotet och ända till månen.
Den 10 januari 2004 fyller Tintin 75 år och detta firas stort med att hela serien ges ut i en helt ny översättning av tintinkännaren Björn Wahlberg, som även gjort den digitala textningen. Serien kommer äntligen att utges i kronologisk ordning och de första sex äventyren utkommer i april. Därefter är utgivningstakten ett album per månad. Under åren som gått har serien sammanlagt sålt i snart 5,3 miljoner exemplar i Sverige. I världen ligger den totala försäljningssiffran någonstans runt 200 miljoner exemplar och serien har utgivits i 70 länder på 60 språk.
Förlag: Bonnier Carlsen  Kategori: Serier & Skämtteckningar, Språk (inkl. lexikon, parlörer, ordböcker), Skönlitteratur barn och ungdom, Allmän skönlitteratur 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Häftad 
ISBN: 9789163840357  Antal sidor: 64 
Språk: Svenska     
Titel: Kung Ottokars spira  Författare: Hergé  
Releasedatum: 2004-06-04  Serie: Tintins äventyr 
Upplaga:  
Åldersgrupp: 12-15     
Illustratör: Hergé
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Kung Ottokars spira

Fler titlar med Hergé

Visa alla