Solens tempel

(Häftad)

Solens tempel (Häftad)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

93 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Kapten Haddock har flyttat till slottet Moulinsart. Samtidigt återvänder sju vetenskapsmän hem från Sydamerika och faller i en märklig dvala. Dessutom blir professor Kalkyl kidnappad under mystiska omständigheter. Tintin, Milou och kapten Haddock tar upp sökandet...

Tintins äventyr skapades av den belgiske serietecknaren Hergé (pseudonym för Georges Remi), som levde 1907-1983. Allt som allt blev det 23 äventyr som tog Tintin och hans vänner över hela jordklotet och ända till månen. Den 10 januari 2004 fyllde Tintin 75 år och detta firas stort med att hela serien ges ut i en helt ny översättning av Tintinkännaren Björn Wahlberg, som även gjort den digitala textningen. Serien kommer äntligen att utges i kronologisk ordning och efter att de första sex äventyren släppts i april är utgivningstakten ett album per månad.
Först 1968 påbörjade Illustrationsförlaget (senare Carlsen/if) sin albumutgivning av Tintins äventyr som visade sig bli en succé. Under åren som gått har serien sammanlagt sålt i snart 5,3 miljoner exemplar i Sverige. I världen ligger den totala försäljningssiffran någonstans runt 200 miljoner exemplar och serien har utgivits i 70 länder på 60 språk.
Förlag: Bonnier Carlsen  Kategori: Serier & Skämtteckningar, Språk (inkl. lexikon, parlörer, ordböcker), Skönlitteratur barn och ungdom, Allmän skönlitteratur 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Häftad 
ISBN: 9789163840418  Antal sidor: 48 
Språk: Svenska     
Titel: Solens tempel  Författare: Hergé  
Releasedatum: 2004-12-08  Serie: Tintins äventyr 
Upplaga:  
Åldersgrupp: 12-15     
Illustratör: Hergé Översättare: Björn Wahlberg
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Solens tempel

Fler titlar med Hergé

Visa alla