ANNONS
Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu – betala efter midsommar

Livvakten : vägen till monarken

(Inbunden)

Livvakten : vägen till monarken (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

170 kr

Beräknad leveranstid:  4-6 arbetsdagar

Levereras av CDON.COM

Fraktklass A

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
I media har han kallats livvakten och under många år var han grovt kriminell. Under sin brokiga karriär har han ofta anlitats av Sveriges rikaste och mäktigaste familjer för att lösa en rad olika problem som att ta tillbaka och spåra upp värdefullt stöldgods, avhjälpa hot, konflikter samt kidnappningar. Han har utfört uppdrag åt Jan Carlzon (f.d. SAS) och andra företagsledare, han vet vad som hände med Jan Guillous stulna medaljer och han har också rört sig i de innersta kretsarna runt hovet och själv bevittnat hur kungen i hemlighet festat med kaffeflickor.
Livvakten - vägen till monarken är Daniel Webbs spännande berättelse om sitt liv och sina tjugo år i den kriminella världen. Det är en avslöjande och grym skildring av händelser som de flesta vanliga svenskar aldrig får någon inblick i.
Det handlar om miljonbedrägerier, vapenaffärer, mordförsök, beskyddarverksamhet, fängelseuppgörelser och skuldindrivning - men även om vansinniga överklassfester och möten med kändisar och människor i toppositioner som behöver hjälp av personer med kriminella meriter. Vi får möta både godhjärtade skurkar och tjuvaktiga direktörer.

DANIEL WEBB har av polisen beskrivits som livvakt åt "gudfadern" Milan Sevo, som pekats ut som ledare för den jugoslaviska maffian i Sverige. Webb blev känd för en bredare allmänhet när hans inspelningar av hemliga samtal med kungens vänner offentliggjordes. Han blev anlitad för att konfrontera huvudkällan till Den motvillige monarken, och undersöka hotet om publicering av bilder från komprometterande situationer. I den här boken avslöjas hela sanningen, och utdrag från mer än sex timmars inspelade samtal kastar nytt ljus över skandalen.

ANDERS JOHANSSON är reporter på Aftonbladet. Hans och Daniel Webbs vägar har därefter korsats flera gånger under årens lopp. Tanken om att en dag skriva en bok tillsammans har länge funnits och när den värsta turbulensen runt kungahistorien lagt sig tyckte båda att tiden var mogen. De gick tillbaka ända till Daniels barndom och skildrar i Livvakten hans uppväxt och kriminella karriär.

"Stundtals känns den som att läsa en deluxe-version av Hänt extra"
Elisabeth Pettersson, Nerikes Allehanda

Förlag: Lind & Co förlag AB  Kategori: Memoarer & Biografier, Sociala frågor 
Beräknad leveranstid: 4-6 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789174610963  Antal sidor: 294 
Språk: Svenska     
Titel: Livvakten : vägen till monarken  Författare: Daniel Webb, Anders Johansson  
Redaktör:   Uppläsare:  
Översättare:   Releasedatum: 2012-06-07 
Upplaga: ISBN 10:  
Serie:      
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 2
0%
0%
0%
100%
0%

Det här är historien om Daniel Webb, en rätt okänd kille för oss vanliga dödliga, som berättar om sitt liv i den kriminella världen. Känd för allmänheten blev han i media genom att kallas Milan Sevos livvakt. Stundtals blir det lite spännande men som helhet är det inte så rafflande alls. Men det som drar ner betyget är framför allt hur otroligt dåligt skriven boken är på sina ställen, det är allt från ord som saknas till rena felstavningar. Mest intressant blir det när Webb berättar om de olika uppdrag av olika karaktär som han har utfört.

Bloggat om Livvakten : vägen till monarken

Fler titlar med Johansson, Anders

Alla titlar med Anders Johansson

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »