Den sista akten

(Inbunden)

Den sista akten (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-68%

87 kr
Ord. pris 279 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 krNär den omstridda debattredaktören på en av Sveriges största dagstidningar, Erika Malm, hittas mördad på ett hotellrum i Visby väcker dådet stor uppståndelse. Mordet sker mitt under den myllrande Almedalsveckan. Utredningen pekar åt olika håll; ett hotbrev från nynazister, ett mystiskt besök på Romateatern och spår av en hemlig älskare.

Kriminalkommissarie Anders Knutas och kollegan Karin Jacobsson tar sig an fallet. Men inte bara utredningen vållar de båda poliserna huvudbry. Vad ska de göra åt den kärlek som börjat spira mellan dem?

Journalisten Johan Berg är polisen hack i häl samtidigt som han försöker lappa ihop vardagen efter tragedin som drabbat hans familj.

Under tiden rör sig en gärningsman i kulisserna. Någon som själv vill avgöra slutet på den sista akten.Förlag: Albert Bonniers Förlag  Kategori: Deckare, thrillers, spänning och skräck, Europa 
Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789100127671  Antal sidor: 310 
Språk: Svenska     
Titel: Den sista akten  Författare: Mari Jungstedt  
Releasedatum: 2016-02-24  Serie: Knutas 10 
Upplaga:  
smakprov: Ja     
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 2
0%
0%
0%
100%
0%

Eftersom jag har läst alla de tidigare av Mari Jungstedts böcker såg jag fram emot att läsa Den sista akten. Men den här boken är tyvärr inte någon av de bättre i serien, redan tidigt i berättelsen vet vi vem författaren vill att vi ska misstänka vilket gör att historien känns utdragen och seg. Dessutom känns det som att Jungstedt underskattar läsaren, för lika mycket som vi får följa Jungstedts misstänkte mördare lika misstänkta blir vi mot personen som hon vill att vi ska misstänka. Kort sagt: Som läsare köper man inte historien, den är för enkel. Men visst, vissa trådar knyts ihop i den här boken och det är förstås roligt. Men som helhet finns det absolut bättre böcker att upptäcka bland årets sommardeckare. Ett tips är Den andalusiske vännen som är snäppet starkare.

Bloggat om Den sista akten

Fler titlar med Jungstedt, Mari

Visa alla