ANNONS

Det fjärde offret

(Ljudbok Mp3-CD)

Det fjärde offret (Ljudbok Mp3-CD)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

191 kr

Beräknad leveranstid:  Beställningsvara, 5-8 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt"One of Scandinavia's best crime writers."
The Times


En stilla sensommarmorgon begås ett väpnat rån mot en värdetransport utanför Sparbanken i den slumriga idyllen Klintehamn på Gotlands västkust. Rånarna flyr på motorcykel och tar sin tillflykt till ett ödetorp på landsbygden. När polisen så småningom letar sig fram till gömstället hittas en av rånarna mördad och dådet beskrivs i medierna som en ren avrättning.
Till en början koncentreras spaningarna mot Gotlands motorcykelklubbar. Men det är något som inte stämmer. Vilka är de två övriga rånarna och har de något att göra med mordet på sin medbrottsling? Gick något fel vid råntillfället eller finns motivet längre bak i tiden? Kommissarie Anders Knutas börjar leta efter samband i det förflutna samtidigt som han försöker hålla tillbaka sina allt starkare känslor för kollegan Karin Jacobsson. Journalisten Johan Berg dras obevekligt in i ett livsfarligt spel där insatserna blir allt högre. Och hela tiden finns risken att gärningsmannen slår till igen - en gärningsman som vet något polisen inte vet.

Med sin nionde kriminalroman befäster Mari Jungstedt sin position i den absoluta deckartoppen. Hennes böcker har sålt i mer än 1,7 miljon exemplar enbart i Sverige och utkommer i tjugo länder.Förlag: Bonnier Audio  Kategori: Deckare, thrillers, spänning och skräck 
Beräknad leveranstid: Beställningsvara, 5-8 arbetsdagar  Bandtyp: Ljudbok Mp3-CD 
ISBN: 9789173485319  Antal sidor:  
Språk: Svenska     
Titel: Det fjärde offret  Författare: Mari Jungstedt  
Redaktör:   Uppläsare: Katarina Ewerlöf  
Översättare:   Releasedatum: 2011-05-17 
Upplaga:   ISBN 10:  
Serie: Knutas 9     
smakprov: Ja     
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 3
0%
0%
100%
0%
0%

Mari Jungstedts nionde kriminalroman skiljer sig inte nämnvärt från tidigare böcker, här fortsätter handlingen kretsa mellan de kända karaktärerna. Växelspelet mellan Knutas och Karin går vidare och även Johan Berg och hans Emma finns med på ett litet hörn också här. När sedan ett mord inträffar är karusellen igång och exakt som vanligt lyckas Mari Jungstedt driva på handlingen i ett hyfsat tempo och göra det hela så pass spännande att man gärna fortsätter. Jag tycker att den här boken absolut fyller sitt syfte som en bra deckare, en stunds underhållning och tidsfördriv och har man läst de övriga delarna i serien blir man inte alls besviken.

Bloggat om Det fjärde offret

Fler titlar med Jungstedt, Mari

Alla titlar med Mari Jungstedt

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »