Min kamp 3

(Övrig)

Min kamp 3 (Övrig)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-65%

55 kr
Ord. pris 159 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Tredje delen av Karl Ove Knausgårds mäktiga autofiktiva roman Min kamp kretsar kring en familj som en vacker augustidag 1969 flyttar in i sitt nya hus i Tromøya utanför Arendal på den norska sydkusten. Familjens yngste heter Karl Ove och är bara åtta månader gammal. I detta hus ska han tillbringa hela sin barndom med cykelutflykter, kompisar, fotboll och musik. Men idyllen har en mörk underton. Pojken som framstår som så känslig har också en beräknande och manipulativ sida djupt präglad som han är av livet i en familj styrd av en kontrollerande och oberäknelig far.

Karl Ove Knausgårds roman Min kamp är en sällan skådad litterär satsning. Den utges i sex fristående band. Första delen belönades med Norges stora litterära pris, Brageprisen, och nominerades till Nordiska rådets litteraturpris. Boken har sålts i hundratusentals exemplar och till tolv länder. Karl Ove Knausgård bor sedan många år i Sverige.

 

Stor nyhet i litet format! Denna utgåva ges ut i det nya kvalitetformatet excess, som kombinerar lätthet, varaktighet och bekvämlighet. Bokens storlek är endast 8x12 centimeter och är tillverkad enligt gammal boktradition med trådbunden rygg.

Förlag: Pocketförlaget  Kategori: Allmän skönlitteratur 
Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar  Bandtyp: Övrig 
ISBN: 9789186953249  Antal sidor: 707 
Språk: Svenska  Originaltitel Min kamp 3
Titel: Min kamp 3  Författare: Karl Ove Knausgård  
Releasedatum: 2016-02-24  Serie: Min kamp 3 
Upplaga:
smakprov: Ja     
Översättare: Rebecca Alsberg
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Min kamp 3

Fler titlar med Knausgård, Karl Ove

Visa alla