Kurslitteratur

Dags att köpa vårens kurslitteratur - 5 % rabatt

Snart startar vårterminen, så passa på att redan nu köpa hem de viktigaste böckerna. Vi erbjuder fri frakt vid köp över 100 kr och just nu får du även 5 % rabatt på kurslitteraturen. 

Ange följande kod i kassan: xYb9P4xk

Erbjudandet gäller t o m 2018-02-11 och kan endast användas vid ett köptillfälle. Observera att koden inte kan kombineras med andra rabattkoder eller erbjudanden och att den inte går att registrera i efterhand.

OBS! om du har Mecenatkort, är det viktigt att du använder rabattkoden från Mecenats hemsida.

Fördelar med att handla kurslitteratur på CDON.COM:
- Billig kurslitteratur.
- Snabba leveranser.
- Fri frakt - välj fraktsätt "Gratisfrakt" i kassan.
- Du kan dela upp betalningen.
- Fri faktura.

Saknar du en bok så använd sökrutan och sök på författare, titel eller ISBN.

Kurslitteratur för alla studenter

På vår sida med kurslitteratur finner du böcker inom en mängd olika ämnesområden, här finns kursböcker för dig som studerar allt från ekonomi och juridik till medicin och psykologi.  Oavsett om du studerar på högskola/universitet eller komvux kan du enkelt hitta din litteratur hos oss.

Brett sortiment

Vi har även ett stort och brett sortiment av utländska kursböcker på flera olika språk. I vår databas har vi miljontals böcker som tas från utlandet, för att du enkelt ska kunna ha de böcker som krävs på just din utbildning. Förutom kurslitteratur hittar du även böcker som hjälper dig att få full pott på högskoleprovet och smarta handböcker som hjälper dig att komma igång med dina studier. För dig som inte studerat vid universitet eller högskola tidigare kan en handbok ofta vara ett inspirerande stöd på vägen där du kan få många praktiska tips och råd kring hur du lyckas bättre med studierna.  Med våra produkter kan du ta dina studier till nästa nivå och hitta motivationen.

Fördelar med att köpa kurslitteratur hos CDON.COM

Det finns dessutom flera fördelar med att köpa sin kurslitteratur hos oss. Du har möjlighet att dela upp din betalning om du skulle ha ont om pengar en månad. Här får du fri frakt på ditt köp om du handlar för minst 99 kr.