Gängkrig 145

(Övrig)

Gängkrig 145 (Övrig)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

75 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.


Mahmud al-Askori måste ta tillbaka något. Sin heder.

Små suedijävlar. Jag svär, jag svär på mammas grav ? de ska straffas. Den ena snubben är halvbror till Eddie Ljublic. En galen jävel. Riktigt sjuk alltså. Och det skiter jag i - jag ska plocka dom där fittorna. Men jag kan inte fixa dom ensam.

I Gängkrig 145 tar Jens Lapidus steget in i serievärlden. Hans tredje berättelse i Stockholm Noir-sviten är en serieroman i samarbete med illustratören Peter Bergting.

Jens Lapidus, varför väljer du att ge ut din tredje bok som serie?

- Jag har alltid tyckt om serier och tror att kombinationen av text och bild tillför berättandet en dimension. Det går att förmedla vissa stämningar på ett lugnt men ändå dramatiskt sätt som är mycket speciellt. Dessutom är det kul att experimentera med genren och testa en ny grej. Peter Bergting är den störste i Sverige på det här, så det känns fett.

Peter Bergting, varför väljer du att ge ut en serie med Jens Lapidus?

- Att få göra en serie ihop med Jens är det ultimata samarbetet. En författare som är så berättartekniskt driven och som besitter så stort kunnande om det han skriver är drömpartnern för en illustratör. När man ger sig in i ett projekt av den här storleken måste allt stämma. Jens är en lika inbiten serieläsare som jag, vilket gjorde att alla pusselbitar föll på plats direkt. Att det dessutom är en originalhistoria gör ju inte saken sämre. Ett sådant här samarbete är unikt för Sverige, och för mig som mestadels jobbat med att ge ut serier i USA är det extra kul att få gestalta ett realistiskt Stockholm.

Läs mer om boken på Peter Bergtings blogg: http://www.bergting.com

Förlag: Wahlström Widstrand  Kategori: Serier & Skämtteckningar 
Beräknad leveranstid: 3-8 arbetsdagar  Bandtyp: Övrig 
ISBN: 9789146219552  Antal sidor: 168 
Språk: Svenska     
Titel: Gängkrig 145  Författare: Jens Lapidus  
Releasedatum: 2009-05-20  Serie:  
Upplaga:  
smakprov: Ja     
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 3
0%
0%
100%
0%
0%

Det var några år sen Jens Lapidus Gängkrig 145 gavs ut, men det är först nu jag har kommit mig för att läsa den. Gängkrig 145 är en serieroman och skiljer sig därför från Lapidus övriga böcker. Helt okej bok men jämfört med hans övriga böcker är det ingen höjdare. Gillar man tecknade serier är den däremot snyggt tecknad, exakt som en bra actionserie ska vara. Så, som helhet tycker jag ändå att boken är värd en trea i betyg, en lite ovanlig historia fångad i snygga serierutor!

Bloggat om Gängkrig 145

Fler titlar med Lapidus, Jens

Visa alla