Lilla barnkammarboken : godnattvisor

(Inbunden)

Lilla barnkammarboken : godnattvisor (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

135 kr

Beräknad leveranstid:  2-5 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 0 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

Lugna favoriter!I ”Lilla barnkammarboken: Godnattvisor” hittar du alla lugna favoriter att sjunga och nynna till, men även ett par nyskrivna verser att läsa på sängkanten. Alla rikt illustrerade av våra främsta tecknare. Gör godnattstunden till en mysig avslutning på dagen!

Klassiska vaggsånger som ”Videvisan”, ”Ro ro barnet” , ”Byssan lull”, ”John Blund” och ”Tryggare kan ingen vara” varvas med mer nyskrivna sånger, som kommit att bli en del av vår godnattviseskatt; ”Frida Freys tröstvisa”, ”Varsången” ur Ronja Rövardotter, ”Vaggvisa för liten grön banan” och många andra favoriter.

Här finns det bästa av Astrid Lindgren, Lennart Hellsing, Alice Tegnér, Evert Taube, Jujja och Tomas Wieslander med flera. Allt illustretrat av Marit Törnqvist, Gunna Grähs, Tord Nygren, Lena Anderson, Lotta Geffenblad, Maria Nilsson Thore, Kristina Digman och Anna Höglund.

Med boken medföljer en skiva där etablerade svenska musiker och artister framför utvalda sånger ur boken.

Lilla barnkammarboken är en ny serie i ett lite mindre format och omfång, men med samma höga kvalitet som de älskade Barnkammarböckerna, även dessa med tillhörande cd-skiva.

Barnkammarböckerna är en serie antologier som rymmer det allra bästa som finns att läsa för små barn, från vaggan upp i dagisåldern. Det finns också Den blå, Den gröna, Den gyllene, Den röda, Den svarta, Den vita, Den gula, Den silvriga, Den rosa samt Min egen barnkammarbok i samma serie.Förlag: Bonnier Carlsen  Kategori: Skönlitteratur barn och ungdom, Barnböcker 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789163866210  Antal sidor: 61 
Språk: Svenska     
Titel: Lilla barnkammarboken : godnattvisor  Författare:  
Releasedatum: 2010-04-12  Serie:  
Upplaga:  
Åldersgrupp: 0-3  smakprov: Ja 
Redaktör: Lotta Bergqvist, Annika Lundeberg
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Lilla barnkammarboken : godnattvisor