Edward Finnigans upprättelse

(Ljudbok CD-bok)

Edward Finnigans upprättelse (Ljudbok CD-bok)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

243 kr

Beräknad leveranstid:  2-6 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 0 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Ladda ner
149 kr

(Ladda ner i MP3-format)

I Sverige blir en man vid namn John Schwarz häktad för misshandel på en Finlandsfärja. Det är något som inte stämmer med John, vem är han egentligen? En man utan identitet? En man som egentligen borde vara död?

I USA förbannar Edward Finnigan sitt öde. Trots att många år har gått kan han inte få ro så länge han inte får upprättelse för mordet på sin dotter. Han har blivit berövad det avslut som han varit så säker på.

Kriminalkommissarie Ewert Grens förstår inte först vad det är han har framför sig när han börjar förhöra John. Ett politiskt spel, men också en härva där mänskliga relationer och starka övertygelser har stor betydelse.

Edward Finnigans upprättelse är en berättelse om vad strävan efter upprättelse kan göra med människor. Om vem som är offer och vem som är brottsling. Men framförallt är det en andlöst spännande och intelligent kriminalroman som engagerar och överraskar.

Edward Finnigans upprättelse är Anders Roslund och Börge Hellströms tredje kriminalroman. Debutboken Odjuret vann Glasnyckeln för bästa nordiska kriminalroman. Box 21 mottogs med fantastiska recensioner och blev nominerad till Svenska deckarakademins pris för bästa svenska kriminalroman.
Förlag: Piratförlaget  Kategori: Deckare, thrillers, spänning och skräck, Språk (inkl. lexikon, parlörer, ordböcker), Allmän skönlitteratur 
Beräknad leveranstid: 2-6 arbetsdagar  Bandtyp: Ljudbok CD-bok 
ISBN: 9789164220578  Antal sidor:  
Språk: Svenska     
Titel: Edward Finnigans upprättelse  Författare: Roslund & Hellström  
Releasedatum: 2006-09-06  Serie: Ewert Grens 
Upplaga:  
Uppläsare: Shanti Roney
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Edward Finnigans upprättelse

Fler titlar med Anders Roslund, Anders Roslund, Börge Hellström

Visa alla