ANNONS
Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu – betala i april
Jubileum

Sveket

(Inbunden)

186 kr

Beräknad leveranstid:  4-6 arbetsdagar

Levereras av CDON.COM

Fraktklass A

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Efter två år i Britannien med föga framgång börjar de romerska legionerna känna sig stridströtta. Samtidigt kräver kejsaren att de en gång för alla ska krossa den uthålliga fienden. Efter en misslyckad inringning av motståndarnas ledare blir våra hjältar Macro och Cato förvisade och jagade som hundar av såväl sina egna kamrater som fiendearmén. Det enda som återstår för dem är att försöka vinna sin generals förtroende på nytt. Sveket är den femte fristående delen i den spännande Silverörnserien.

Sveket är en sidvändare med högt tempo. Dialogerna är rappa och moderna, och lockar ofta till skratt. Karaktärerna är sympatiska och levande. Berättelsen är indelad i korta kapitel där den övergripande handlingen varvas med strid och action. Läsaren får följa utvecklingen av de båda huvudpersonerna och får samtidigt stor kunskap om det romerska riket och livet som soldat i dåtidens mest framgångsrika armé. I likhet med övriga böcker i serien inleds Sveket med en kortare beskrivning av den romerska arméns befälsordning och avslutas med ett efterord där Scarrow förklarar den historiska kontexten. OM FÖRFATTAREN

Simon Scarrow har arbetat som lärare men är idag författare på heltid. Han föddes i Nigeria och tillbringade sin uppväxt i flera olika länder. Han och hans familj bor i Nor¬wich i England. Scarrow har alltid varit intresserad av antiken vilket bidrar till äkthets¬känslan i hans romaner som på ett trovärdigt sätt fångar atmosfären i det gamla Rom från de mörka skogarna i Germanien till de heta öknarna Mellanöstern. Hans böcker finns översatta till flera språk (spanska, portugisiska, tyska, italienska, danska, tjeckiska, ryska, polska m m).
Förlag: Historiska Media  Kategori: Geografi övrigt, Historia, Historiska romaner 
Beräknad leveranstid: 4-6 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789186297732  Antal sidor: 405 
Språk: Svenska  Originaltitel The Eagle's Preys
Titel: Sveket  Författare: Simon Scarrow  
Redaktör:   Uppläsare:  
Översättare: Anna Wall   Releasedatum: 2011-09-19 
Upplaga: ISBN 10:  
Serie: Silverörnserien 5     
smakprov: Ja     
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Sveket

Fler titlar med Scarrow, Simon

Alla titlar med Simon Scarrow

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »