ANNONS
Prenumerera på julkalendern

Access all areas

(Pocket)

Access all areas (Pocket)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

59 kr

Beräknad leveranstid:  4-6 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Som en av få i hela världen kom musikjournalisten Anders Tengner under tjugofem år världens största rockband in på livet.

Under åttiotalet var hårdrockarna kungar. Och mitt ibland dem fanns den unge musikjournalisten Anders Tengner. Från starten som storögt Kiss-fan och grundare av The Runaways svenska fanclub, till tiden som hårt arbetande redaktör på Okej och programledare för musikprogram på såväl SVT som ZTV.

I Access all areas berättar Tengner för första gången om sitt liv med hårdrockens storheter. Under tjugofem år flög han jorden runt och mötte hundratals rockband, många av dem privat. Hans intervju- och fotoarkiv är helt unikt i sitt slag, och här öppnar han för första gången dörrarna till en rockskatt som till stora delar är tidigare opublicerad. Vi möter giganter som Kiss, Metallica, Mötley Crüe, AC/DC, Guns N' Roses, Ozzy, Deep Purple, Bon Jovi, Scorpions, Whitesnake och Iron Maiden i personliga intervjuer som varvas med detaljerad historik. Banden som i dag - fortfarande - tillhör de största publikdragarna.

Tengner låter oss ta del av hårresande historier, spännande upplevelser och avslöjanden. Bildmaterialet, till stora delar aldrig tidigare offentliggjort, är omfattande.

Access All Areas står tryckt på de bästa backstagepassen, de som tar dig ända in i bandets egen loge. Det här är boken som tar dig ända dit - och ännu längre.
Förlag: Pocketförlaget  Kategori: Memoarer & Biografier, Musikstilar 
Beräknad leveranstid: 4-6 arbetsdagar  Bandtyp: Pocket 
ISBN: 9789186969059  Antal sidor: 457 
Språk: Svenska     
Titel: Access all areas  Författare: Anders Tengner  
Redaktör:   Uppläsare:  
Översättare:   Releasedatum: 2012-04-25 
Upplaga:   ISBN 10:  
Serie:      
smakprov: Ja     
Antal recensioner: 3 Genomsnittsbetyg: 4,7
67%
33%
0%
0%
0%

Varning! Läsning av denna bok kan göra ett djupt hål i din plånbok! Du blir (återigen) hårdrocksfrälst och måste köpa en massa skivor med artister du lyssnade på för ett antal år sedan. So what, återigen en suverän bok från Anders. Köp, köp, köp!

Suverän. Lättläst. Fakta på fakta. Aldrig tråkigt.

Det var som att färdas tillbaka i tiden, till det lilla pojkrummet som var tapetserat med affischer från Poster. Drömmarna man hade om sina idoler, Anders levde det liv man själv önskade.
Jag läste boken med ett leende på läpparna hela tiden, och Gud! Vad jag var avundsjuk på Anders!

Bloggat om Access all areas

Fler titlar med Tengner, Anders

Alla titlar med Anders Tengner

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »