ANNONS
Bokrea på CDON.COM

Där orgierna dansar

(Inbunden)

Där orgierna dansar (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

126 kr

Beräknad leveranstid:  Beställningsvara, 5-8 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

Har du sett Orgierna dansa? - En saga om kreativitet för alla åldrar!Martin Widmark har skrivit och Louise Hoffsten har läst in och gjort musiken till en saga om kreativitet och vad som händer när vi skapar. Boken är ett allkonstverk där text, bild och musik befruktar varandra!

"Louise skulle sjunga in en sång som jag har skrivit texten till, och när vi satt och pratade i hennes kök kom vi in på vad som händer i huvudet och kroppen när en berättelse eller en melodi föds", berättar Martin Widmark. Louise visade honom en liten staty föreställande en flicka. På hennes rygg och axlar fanns små underliga figurer. De såg ut som busiga småungar. "Det är Orgierna", förklarade Louise. "I hela mitt liv har de funnits vid min sida. När jag sjunger så känner jag ibland hur de dansar."
"Jag vill skriva en saga", sa Martin då, "som handlar om vad som händer i människor när Orgierna dansar." "Då ska jag göra musiken till", sa Louise.

Resultatet har blivit en 32-sidig bilderbok för små och stora där Jessica Eldenstjärnas illustrationer fantasifullt tolkar Orgierna - de tre barnen som dansar ner från Olympen och inspirerar människor de möter. Vad händer när vi skapar? Och vad händer om man gör våld på sitt eget skapande? Att kreativiteten inte kan fångas in eller hållas kvar, utan måste få leva fritt, är ett av bokens teman.

På den medföljande CD:n har Louise Hoffsten, tillsammans med Georg Riedel och Peder af Ugglas improviserat fram musik. Tillsammans utgör text, bild och musik en helhet där tre konstarter möts och berikar varandra. En upplevelse för alla sinnen, som inbjuder till dans! En dans med Orgierna!Förlag: Bonnier Carlsen Bokförlag AB  Kategori: Barnböcker 
Beräknad leveranstid: Beställningsvara, 5-8 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789163868542  Antal sidor:
Språk: Svenska     
Titel: Där orgierna dansar  Författare: Martin Widmark  
Redaktör:   Uppläsare: Louise Hoffsten  
Översättare:   Releasedatum: 2012-03-28 
Upplaga:   ISBN 10:  
Serie:      
Åldersgrupp: 6-9     
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Där orgierna dansar

Fler titlar med Widmark, Martin

Alla titlar med Martin Widmark

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »