Relationer som hjälper

(Häftad)

Relationer som hjälper (Häftad)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

274 kr

Beräknad leveranstid:  2-6 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 0 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

Hur hjälper man personer med svåra psykiska problem? När man frågar dem själva får man delvis andra svar än om man frågar experter inom den medicinska vetenskapen. Patienterna/brukarna har oftast upplevt en vardag med plågsamma röster, ångest, modlöshet, kaos, ekonomiska problem, isolering och ensamhet.

I Relationer som hjälper får läsaren ta del av deras egna upplevelser av vägen till återhämtning, och får veta vad som var viktigt för dem under denna process. Vissa gemensamma faktorer framkommer, t.ex. att individen ofta vet vad hon eller han behöver och vill ha inflytande över de insatser som görs. Det är också vanligt att man på egen hand hittar sätt att hantera sin situation, kanske med hjälp av personer i omgivningen.

Boken inbjuder till reflektion över hur individens erfarenhetskunskap kan användas - tillsammans med experternas kunskap och erfarenheter - inom kunskaps- och organisationsutvecklingen av en evidensbaserad psykiatri och socialtjänst.

Relationer som hjälper vänder sig till personal inom sjukvård och socialtjänst samt till studenter inom grund- och vidareutbildning. Boken är också av intresse för människor som lever med psykiska problem, och för deras anhöriga.

Förlag: Studentlitteratur AB  Kategori: Psykologi 
Beräknad leveranstid: 2-6 arbetsdagar  Bandtyp: Häftad 
ISBN: 9789144048628  Antal sidor: 141 
Språk: Svenska     
Titel: Relationer som hjälper  Författare: Alain Topor, Marit Borg  
Releasedatum: 2008-05-20  Serie:  
Upplaga:  
Översättare: Inger Lindelöf
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Relationer som hjälper

Fler titlar med Alain Topor

Visa alla