Geim

(Övrig)

Geim (Övrig)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

183 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Stor nyhet i litet format!
Denna utgåva ges ut i det nya kvalitetformatet excess, som kombinerar lätthet, varaktighet och bekvämlighet. Bokens storlek är endast 8x12 centimeter och är tillverkad enligt gammal boktradition med trådbunden rygg.


Årets debut! - Svenska Deckarakademien

Henrik HP Pettersson är en småhustlare som skiter i det mesta. En dag kommer han över en mobiltelefon som märkligt nog verkar veta det mesta om honom, och via den blir han inbjuden till en fascinerande ny upplevelse. Ett Alternate Reality Game som utspelar sig mitt i den intet ont anande Svennevärlden. Efter att han klarat inträdesprovet erbjuds han en rad olika kittlande uppdrag som alla filmas för att senare visas upp på en rankinglista och bedömas av ett slutet nätcommunity. I takt med att spänningen, belöningarna och inte minst creden från fansen växer tar HP allt större risker och snart är han beredd att göra nästan vad som helst för att få fortsätta spela.

Polisinspektör Rebecca Normén är HP:s totala motsats. Hon är anställd på Säpos livvaktsrotel och har järnkoll på sitt liv, ändå känner hon sig inte säker. Någon vet obehagligt mycket om hennes förflutna. Om sådant som ingen borde veta. Som till exempel att hon är en mördare... Är det någon som leker med henne?
Efterhand som Spelet tränger sig allt djupare in i deras liv närmar sig HP:s och Rebeccas världar oundvikligen varandra. Men om verkligheten bara är ett Spel, vad är då egentligen på riktigt? Och är du verkligen säker på att du vill Spela?

"Ett oefterhärmligt språk, i en handling som oavbrutet stegras i intensitet och spänning."
Borås tidning

En skickligt konstruerad, mycket spännande och hela tiden överrumplande pusselthriller."
Sydsvenskan

"Det här är en av de bästa böcker jag läst, kanske den bästa! Den har spänning från första till sista raden, det finns inga transportsträckor."
Deckarhuset
Förlag: Pocketförlaget  Kategori: Deckare, thrillers, spänning och skräck 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Övrig 
ISBN: 9789186953034  Antal sidor: 567 
Språk: Svenska     
Titel: Geim  Författare: Anders De La Motte  
Releasedatum: 2011-09-21  Serie: HP Pettersson 
Upplaga:  
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 2
0%
0%
0%
100%
0%

Det här ingen bra bok för de som uppskattar en välskriven thriller som håller en knuten till sista sidan. Det jag däremot känner är att den ger klara liknelser med ex en gammal bröderna Hardy bok, skillnaden liger väl dock i att Bröderna Hardy riktade sig till 13 åringar och inte vuxna personer.

De la motte verkar onekligen tro att om varje kapitel slytar med en cliffhanger (hur krystad och dålig den än må vara) så kommer läsaren att känna större läslust. Effekten blir totalt tvärt om och känslan av pariod infinner sig allt som oftast.

Bloggat om Geim

Fler titlar med Anders de la Motte

Visa alla