Hav : fisk- & skaldjursrecept för årets alla veckor

(Kartonnage)

Hav : fisk- & skaldjursrecept för årets alla veckor (Kartonnage)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

654 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Om du fick välja en fisk- eller skaldjursrätt i veckan under ett helt år, vilka skulle det bli? Det är inte helt lätt att svara på för någon. Förmodligen skulle de flesta av oss tvingas stanna efter ett par veckor i brist på idéer. För är det något vi svenskar är dåliga på så är det att variera våra fisk- och skaldjursrätter.

Därför har boken Hav - fisk- och skaldjursrecept för årets alla veckor kommit till. Den är skapad av Anders Engvall och Pär-Anders Bergqvist som tillsammans driver fiskbutik och cateringverksamhet under just namnet Hav i Stockholm. Dessförinnan har de haft chefspositioner på några av landets bäst ansedda krogar i Stockholm, bland annat Operakällaren, Den Gyldene Freden, Riche och Sturehof. De har även i olika omgångar vunnit tävlingarna Guldfisken och Gyllene Kniven.

Kokboken Hav är uppdelad i 52 vackra uppslag som representerar varsin vecka under året. Vart och ett med ett noga komponerat recept som överensstämmer med såväl svenska traditioner som säsong för respektive fisk. Recepten är inte krångligare än att vem som helst kan klara av att tillaga dem på omkring 40 minuter. Något som illustreras med att varje uppslag åtföljs av ett tips på musik att ha på i bakgrunden när man tillagar rätterna. När skivan är slut är rätten klar.
Förutom att boken är visuellt maffig och föredömligt pedagogisk beträffande själva recepten, har den ett avspänt och personligt anslag som är ganska otypiskt när det gäller kokböcker. Det gör att den passar lika bra som coffetable-bok som följeslagare i köket.
En perfekt presentbok med andra ord.
Förlag: Norstedts  Kategori: Diverse, Mat & Dryck 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Kartonnage 
ISBN: 9789113043852  Antal sidor: 215 
Språk: Svenska     
Titel: Hav : fisk- & skaldjursrecept för årets alla veckor  Författare: Pär-Anders Bergqvist, Anders Engvall  
Releasedatum: 2012-04-13  Serie:  
Upplaga:  
smakprov: Ja     
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Hav : fisk- & skaldjursrecept för årets alla veckor