Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat

(Pocket)

Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat (Pocket)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

50 kr

Beräknad leveranstid:  2-5 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 14 kr

Frisk och smal med lågkolhydratkost”Ut med rädslan för naturligt fett, ut med industritillverkade lightprodukter. Ut med den överdrivna kolesterolskräck som bara gläder läkemedels- och margarinindustrin. Tillbaka till riktig mat. Mat tillagad med kärlek, och allt smör du vill.” Andreas Eenfeldt

Lågkolhydratkosten blir allt populärare, fettskräcken avtar. Är du nyfiken på hur och varför LCHF är det bästa sättet att hålla sig frisk och smal? Vill du också ta del av kostdoktorns njutmetod? Följ med på en spännande resa från fettskräckens tid till en ny och stor matrevolution som kan göra dig till en friskare människa. I den här boken ger dig Andreas Eenfeldt både teori och praktik på ett underhållande sätt.

Detta är en revolution. Vill du också äta dig till en bättre hälsa?

Andreas Eenfeldt är läkare och driver Sveriges största hälsoblogg Kostdoktorn.se. Här är kunskapen som dagligen får 25 000 att besöka den - och mer. Boken avslutas med ett guideavsnitt fyllt av tips och recept samt vanliga frågor och svar: Allt du behöver för att starta din egen matrevolution.


"Otroligt intressant och välskriven. [...] Många aha-upplevelser." Ola Lauritzson

"En skrämmande ögonöppnare." Säffle-Tidningen

Förlag: Månpocket  Kategori: Medicin, Kost & Diet 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Pocket 
ISBN: 9789172322523  Antal sidor: 256 
Språk: Svenska     
Titel: Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat  Författare: Andreas Eenfeldt  
Releasedatum: 2012-05-11  Serie:  
Upplaga:  
smakprov: Ja     
Antal recensioner: 4 Genomsnittsbetyg: 4,8
75%
25%
0%
0%
0%

Välskriven bok som gav mig flera aha-upplevelser. Matrevolutionen är verkligen värd att läsas! Jag rekommenderar den varmt!

Utmärkt bok! Ett måste för alla, i synnerhet dem som har metaboliska sjukdomar eller vill gå ner i vikt!

Denna bok kommer att förändra ditt liv!
Matrevolutionen berättar på ett enkelt sätt varför dagens kost med stora mängder kolhydrater och margarin är skadligt för hälsan. Andreas berättar om historien bakom lögnen att mättat fett skulle vara farligt. Han berättar hur dagens kostråd kom till, via kraftig lobbyism, vegansk ideologi och politiskt spel snarare än vetenskap. Han beskriver medicinen på ett lättfattligt sätt. Denna bok borde alla läsa! Alla föräldrar, så att de förstår vilken mat alla i familjen mår bäst av. Alla biologilärare, så att de förstår att det som står i biologiboken är lögn. Alla (som utbildar) läkare, dietister och annan vårdpersonal måste läsa denna bok. Då förstår dom att dagens kostråd är skadliga för hälsan och gynnar endast två: Livsmedelsföretagen som säljer skiten och läkemedelsbranchen som tjänar stora pengar på att vi äter oss sjuka.
Andreas lär oss att många av dagens hälsoproblem försvinner eller blir betydligt bättre om vi äter den mat vi är designade att äta. Den mat människan åt före jordbrukets intåg.

I boken Motrevolutionen kommer vi tillbaka till den naturliga födan med bl.a. fett, vilket vi ätit i alla tider för att överleva och bort från aspartam och de snabba kolhydraterna. Att äta LCHF säger Andreas Eenfeldt ger ett längre och friskare liv vilket han beskriver på ett intressant sätt!

Bloggat om Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat

Fler titlar med Andreas Eenfeldt

Visa alla