Resan till ljuset

(Inbunden)

Resan till ljuset (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

210 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

SANKT PETERSBURG ÅR 2033. Jorden är ödelagd och de fåtaliga överlevarna har sökt skydd i metrons djupa tunnlar. Isolerade från resten av världen hankar människorna sig fram och gör sällsynta besök ovan jord i jakt på föda, bränsle och ammunition. En dag observeras några gåtfulla ljussignaler från marinbasen Kronstadt, som ligger på en ö utanför staden. En grupp stalkrar får i uppdrag att utreda orsaken. Finns det fler överlevande, och kanske orörda förråd i marinbasens väldiga bunkersystem? Eller kan det vara tecknet som Exodussektens präster predikar om? Världen på ytan är en okänd vildmark och expeditionen gör sig redo att möta de namnlösa faror som kan lura var som helst bland stadens ruiner där knappt en människa har satt sin fot på över tjugo år. METRO 2033 UNIVERSUM. Dmitrij Gluchovskij, författaren bakom succéböckerna »Metro 2033« och »Metro 2034«, har skapat ett forum på nätet där han bjuder in andra att skriva om metrovärlden år 2033. I Ryssland har ett tjugotal böcker utkommit i bokform och nu inleder Coltso en utgivning av de ryska läsarnas egna favoritböcker i serien.»Resan till ljuset är en underbart mörk roman som har fängslat tusentals läsare i Ryssland. På sajten metro2033.ru vann boken läsaromröstningen om bästa 2033-roman. Nu ger vi ut Resan till ljuset som bok. En värdig början på Metro 2033 universum.« Dmitrij Gluchovskij
Förlag: Coltso  Kategori: Science Fiction, Europa 
Beräknad leveranstid: 2-6 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789186437602  Antal sidor: 313 
Språk: Svenska     
Titel: Resan till ljuset  Författare: Andrej Djakov  
Releasedatum: 2012-05-08  Serie: Metro 2033 Universum 
Upplaga:  
Översättare: Ola Wallin
Antal recensioner: 2 Genomsnittsbetyg: 4,5
50%
50%
0%
0%
0%

Resan till ljuset mycket bra bok. även välskriven
rekomederar också metro 2033 och 2034

Denna boken av Andrej Djakov är helt klart läsvärd om du gillar Metro-böckerna! Jag har själv läst båda Dmitrij Gluchovskijs Metro-böcker. Personligen tycker jag denna är bättre än Metro 2034 men den kommer inte upp i samma klass som Metro 2033.

Bloggat om Resan till ljuset

Fler titlar med Andrej Djakov

Visa alla