Migrän

(Häftad)

Migrän (Häftad)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

29 kr

Beräknad leveranstid:  2-6 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 14 kr

Arne Dahls novell Migrän är en psykedelisk berättelse där vi får följa en man under ett migränanfall, som slår till vid helt fel tillfälle. Den gastkramande handlingen och det rika bildspråket ger läsaren en närmast fysisk upplevelse av smärtan. Bakom pseudonymen Arne Dahl står författaren och litteraturkritikern Jan Arnald. I Sverige har Arne Dahl en stor läsekrets och har av kritikerna höjts till skyarna, många har beskrivit honom som den bästa kriminalförfattaren i Sverige idag, men han har också rönt stora framgångar utomlands.

- Tänk, säger Simon.
Och jag tänker. Jag försöker jobba mig djupt in i min överhettade hjärna. Det sista tydliga minnet väskan är från det rummet i skjulet, när väktarna kom. Den trilskades, axelbandet snodde sig, jag fick inte riktigt dit den över axeln. Sen då? Löpningen mot den röda dörren. Allting höljt i smärtans blixtrar.


Migrän är Novellix nr 17. Novellix ger ut nyskrivna noveller av svenska författare, skådespelare och musiker. Novellerna finns i tre format - tryckt bok, e-bok och ljudbok. Du kan även prenumerera på dem. Läs mer på novellix.se
Förlag: Novellix  Kategori: Essäer, Allmän skönlitteratur 
Beräknad leveranstid: 2-6 arbetsdagar  Bandtyp: Häftad 
ISBN: 9789186847470  Antal sidor: 29 
Språk: Svenska     
Titel: Migrän  Författare: Arne Dahl  
Releasedatum: 2012-06-05  Serie: Noveller från Novellix 
Upplaga:  
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Migrän

Fler titlar med Arne Dahl

Visa alla