Älska dig själv - ännu mer!

(Ljudbok CD-bok)

Älska dig själv - ännu mer! (Ljudbok CD-bok)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

126 kr

Beräknad leveranstid:  2-6 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 0 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Vi behöver våga älska oss själva innerligt och fullt ut. Det är inte negativ egoism. Det är grunden för att må bra i livet, omge oss med goda relationer och nå framgång med de mål vi vill nå, oavsett vilka de är.

De flesta brister i sin självkärlek! Det är lätt att glömma bort sina egna behov och stressa bland krav, borde och måste. De flesta kan sina "sämre" delar, sina brister.

Men du behöver älska hela dig, med dina positiva delar också! Även om du känner att du knappt har börjat älska dig har du glädje av de här guidade meditationerna. Det går att nå resultat med övning och med hjälp av dessa enkla redskap. Du kan ta stegen du behöver för att älska dig själv som du är nu - och kunna älska dig ännu mer...

Ju mer kärlek vi känner inför oss själva, desto mer kan vi älska andra, som de är, ju mer kärlek vi förfogar över desto fler möjligheter och lösningar öppnar sig för oss. Vi blir kärleksintelligenta.

Den här cd- skivan hör ihop med, och kompletterar, de andra i Barbro Bronsbergs CD-serie med guidade meditationer för personlig utveckling, avslappning och må bra. Här får du arbeta med att bli bästa vän med din kropp, sluta -hacka- på dig själv och istället förlåta dig, uppskatta och älska dig som den underbara person du är. Men också expandera synen på dig - och älska dig ännu mer...
Förlag: EarBooks  Kategori: Blandat 
Beräknad leveranstid: 2-6 arbetsdagar  Bandtyp: Ljudbok CD-bok 
ISBN: 9789174830491  Antal sidor:  
Språk: Svenska     
Titel: Älska dig själv - ännu mer!  Författare: Barbro Bronsberg  
Releasedatum: 2012-04-13  Serie:  
Upplaga:  
Uppläsare: Barbro Bronsberg
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Älska dig själv - ännu mer!

Fler titlar med Barbro Bronsberg

Visa alla