Sankte Per

(Ljudbok Mp3-CD)

Sankte Per (Ljudbok Mp3-CD)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

72 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

En mörk höstkväll får begravningsentreprenören Axel Pettersson ett märkligt telefonsamtal: en röst han inte känner igen levererar ett förtäckt hot i vilket namnet Sankte Per figurerar. Strax därpå görs en otäck upptäckt i ett serviceboende för äldre, och därmed har en kuslig händelsekedja satts i rörelse.

Den mytomspunne Sankte Per, som i sin hand håller nyckeln till himmelrikets portar, tycks ha fått en ny ställföreträdare på jorden. Kommissarie Wall låter sig förstås inte luras av det religiösa bländverket; han inser snart att det ligger världsliga motiv bakom de gräsliga brotts som sprider sådan skräck i Staden.

Det är nu trettio år sedan Björn Hellbergs rundlagde och hängivne kommissarie äntrade den litterära scenen i Gråt i mörker. Under dessa tre decennier har Sten Wall erövrat positionen som en av landets populäraste fiktiva poliser. Här har den snart pensionsmässige kriminalaren sällskap av flera andra läsarfavoriter, bland andra den kedjerökande länspolismästaren Helge Boström, puritanen Carl-Henrik Dalman, energiknippet Maggie Larsson och muskelbyggaren Otto Fribing.
Förlag: EarBooks  Kategori: Deckare, thrillers, spänning och skräck 
Beräknad leveranstid: 2-6 arbetsdagar  Bandtyp: Ljudbok Mp3-CD 
ISBN: 9789174830873  Antal sidor:  
Språk: Svenska     
Titel: Sankte Per  Författare: Björn Hellberg  
Releasedatum: 2012-06-11  Serie: Sten Wall-deckare 
Upplaga:  
Uppläsare: Torsten Wahlund
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 3
0%
0%
100%
0%
0%

Helt ok bok, fångade mig inte helt men bra ändå

Bloggat om Sankte Per

Fler titlar med Björn Hellberg

Visa alla