En chans för mycket

(Ljudbok Mp3-CD)

En chans för mycket (Ljudbok Mp3-CD)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

108 kr

Beräknad leveranstid:  2-5 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 0 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Joakim Hill - så började det!

Det var märkligt att ingenting verkade rört. Ingen hade slagit sönder något, rivit ur några hyllor, eller ens skitat ner på golvet. Det var som att stiga in på precis vilken som helst av ortens bensinmackar en afton frampå sena vårkanten.

Förutom det att föreståndaren låg död framför ölkylen.

Kriminalkommissarie Joakim Hill vid Helsingborgspolisen kunde aldrig riktigt vänja sig. Döden bekom honom illa. En bottenlös sorgsenhet grep honom var gång han konfronterades med den vilket avgjort inte var lätt att undvika i hans yrke.

De sista exemplaren av Kvällsposten hängde fortfarande i sitt ställ. Han reflekterade över att Aftonbladet var slutsålt, men inte Expressen. Det upphörde heller aldrig att förvåna honom vilka fåniga trivialiteter man lade märke till på en brottsplats.

Som om offret bara var en sekundär omständighet, och blodet som rann i tunna, rödglittrande rännilar över det svartspräckliga stengolvet var underordnat och betydelselöst.
Förlag: Bokförlaget HörOpp  Kategori: Deckare, thrillers, spänning och skräck, Språk (inkl. lexikon, parlörer, ordböcker) 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Ljudbok Mp3-CD 
ISBN: 9789185771882  Antal sidor:  
Språk: Svenska     
Titel: En chans för mycket  Författare: Bodil Mårtensson  
Releasedatum: 2010-02-24  Serie: Joakim Hill 
Upplaga:  
Uppläsare: Kjell "Coach" Bengtsson
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 3
0%
0%
100%
0%
0%

Jag gillar att Joakim Hill och hans kollegor är så vanliga människor. Dom är inte märkvärdiga eller extraordinära på något sätt vilket gör karaktärerna trovärdiga och intressanta.

Jag skulle dock önska att jag kom Hill lite närmare in på livet. Det känns som jag observerar honom utifrån utan att få komma riktigt nära. Och jag skulle vilja komma honom nära och veta mer vad han tänker och känner.

Förutom nyfikenheten på varför bensinmacksföreståndarna mördas är det ytterligare en sak som håller min nyfikenhet uppe under läsningen. Vad det är för konstig dosa polisen hittar på en av mordplatserna? Och vad gör den på mordplatsen?

Nu har jag läst flera av Bodil Mårtenssons böcker och dom är alla klassiska deckare som ger underhållning för stunden men som inte sätter några större spår. Dom är ett tidsfördriv helt enkelt och det är inget fel med det.

På www.bokbrus.se finns fler ljudboksrecensioner.

Bloggat om En chans för mycket

Fler titlar med Bodil Mårtensson

Visa alla