ANNONS
Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu – betala i slutet av april
Jubileum

Två hungriga italienare

(Inbunden)

162 kr

Beräknad leveranstid:  4-6 arbetsdagar

Levereras av CDON.COM

Fraktklass A

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
För över 30 år sedan lämnade Antonio Carluccio och Gennaro Contaldo Italien och flyttade till Storbritannien, där de så småningom träffades och etablerade sig som ledande auktoriteter på italiensk matlagning. I den här boken - som bygger på tv-serien från BBC - har de båda gamla vännerna begett sig ut på en gastronomisk resa i hemlandet för att återknyta kontakten med sitt kulinariska arv, utforska traditioner från förr och nu och visa den italienska kokkonstens innersta själ.

Två hungriga italienare innehåller över 100 recept som får det att vattnas i munnen och som går bortom klichéerna för att visa den äkta italienska maten - såsom den tillagas av äkta italienare. Det är en spännande blandning av klassiska rätter och nyare ingredienser som kommit att bli en del av dagens italienska mat. Boken är ett måste för alla som är intresserade av italiensk kokkonst.

Om författarna
Antonio Carluccio är en av Italiens främsta matambassadörer. Han har skrivit tretton bästsäljande böcker, däribland Complete Italian Food, Complete Mushroom Book, Italia och Simple Cooking och har också gjort många tv-program. Antonio drev Neal Street Restaurant i Covent Garden i London och ägnade tio år åt att utveckla den mycket framgångsrika kedjan Carluccio's Caffés. År 1998 utnämndes Antonio till Commendatore för sin kunskap, entusiasm och livslånga tjänst till den italienska matindustrins fromma, och 2007 mottog han den brittiska utnämningen O.B.E. (Officer of the Order of the British Empire).

Gennaro Contaldo är en högt respekterad kock i London och därtill en välkänd personlighet. Det var också han som lärde Jamie Oliver allt om italiensk matlagning. Gennaro föddes i Minori på Amalfikusten, och hans italienska sinne och positiva läggning har gjort honom till en tv-favorit. Han medverkar regelbundet i BBC:s Saturday Kitchen. Han har skrivit fyra kokböcker - varav Passione tilldelades priset för bästa italienska kokbok vid World Gourmand Awards 2004 - och arbetat på några av Londons populäraste restauranger.

Format: 210 x 260 mm, inbunden med skyddsomslag
Förlag: Tukan Förlag  Kategori: Europa, Kokböcker 
Beräknad leveranstid: 4-6 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789174014426  Antal sidor: 208 
Språk: Svenska  Originaltitel Two Greedy Italians
Titel: Två hungriga italienare  Författare: Antonio Carluccio, Gennaro Contaldo  
Redaktör:   Uppläsare:  
Översättare: Lottie Eriksson   Releasedatum: 2012-07-11 
Upplaga: ISBN 10:  
Serie:      
smakprov: Ja     
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Två hungriga italienare

Fler titlar med Carluccio, Antonio

Alla titlar med Antonio Carluccio

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »