Återvändaren

(Inbunden)

Återvändaren (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

186 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

I Återvändaren får vi än en gång stifta bekantskap med psykopaten Christopher Silfverbielke som vi tidigare mött i de omåttligt populära spänningsromanerna En nästan vanlig man (2008) och Grannen (2010) av författarduon Buthler & Öhrlund.Christopher Silfverbielke var Stureplans finansstjärna och oemotståndlig för kvinnor, men samtidigt uttråkad vid 30 års ålder och diagnostiserad som psykopat.Kombinationen av lyxliv med sena nätter, champagne, kokain och ett sökande efter spänning, drev Silfverbielke till allt djärvare och farligare handlingar, som han involverade sina närmaste vänner i.Priset blev högt. Vännerna försvann och jagad för mord av Sveriges skarpaste kriminalkommissarie, Jacob Colt, tvingades Silfverbielke att fly från Sverige.Efter att ha levt under falsk identitet i Florida beslutar sig Christopher Silfverbielke för att återvända till Stockholm. Han älskar sin psykiater Mariana Granath, och är fast besluten att få henne att förstå sitt eget bästa och flytta med honom till Spanien. Samtidigt ska han ta hand om en av de få människor han någonsin haft känslor för - sin mamma.Men inte långt efter återvändandet förstår Christopher att saker och ting aldrig kommer att bli som förr.Och att det är kommissarie Colts fel.Djupt inne i Silfverbielkes hjärna föds en djävulsk plan som ska genomföras till varje pris.Läs den spännande fortsättningen i Uppgörelsen som utkommer våren 2013. "Boken visade sig vara en riktig bladvändare och det var så lätt att komma in i huvudet på karaktärerna." Jenny Skriver
Förlag: Massolit Förlag  Kategori: Deckare, thrillers, spänning och skräck 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789186649814  Antal sidor: 424 
Språk: Svenska     
Titel: Återvändaren  Författare: Dan Buthler, Dag Öhrlund  
Releasedatum: 2012-09-21  Serie: Jacob Colt 
Upplaga:  
smakprov: Ja     
Antal recensioner: 2 Genomsnittsbetyg: 3
0%
0%
100%
0%
0%

Håller med dej Annika! De första två böckerna var mycket bättre. När kommer fortsättningen på Återvändaren?

Jag önskar att jag skulle gilla den bättre eftersom de två föregångarna var så bra. Men återvändaren känns lite tafflig och som en transportsträcka till nästa bok.

http://enlundabosbetraktelser.wordpress.com/2012/10/03/efterlangtad-atervandaren/

Bloggat om Återvändaren

Fler titlar med Dag Öhrlund

Visa alla