Handbok för glada gubbar : 109 glada råd för att nå livets höjdpunkt

(Inbunden)

Handbok för glada gubbar : 109 glada råd för att nå livets höjdpunkt (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

141 kr

Beräknad leveranstid:  2-5 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 0 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

Handbok för glada gubbar – sådana som syns i en ocean av sura gubbarHandbok för glada gubbar är fylld av kul, oväntade och inspirerande råd för den nyblivne pensionären. Dag Sebastian Ahlander öser ur sin rika erfarenhet för att göra alla nyblivna pensionärsgubbar bättre rustade för ett liv i frihet. Nu när inte chefen längre bestämmer över dig, gäller det att tackla svåra situationer med humor och jämnmod, så att du inte blir en börda för dina nära och kära. Vardagen går att göra både enkel och ljus med hjälp av denna handbok. Hur vårdar du ditt äktenskap, din trädgård, ditt umgänge och din nyinköpta veteranbil? Hur umgås du bäst med barn och barnbarn? Och inte ska du sälja huset. Det är nu du verkligen behöver ett extra rum för dina intressen!

Kanske är det snarare barnboksförfattaren Ahlander än före detta ambassadören som kan få syn på det viktiga och komiska i varje situation? Eller är det en diplomatins balansgång som mejslar fram dessa precisa och preciösa råd? För är det verkligen viktigt med klädsel nu när du äntligen är pensionär? Får du inte dricka hur många glas till lunch du vill? Och hur är det med din gamla systemkamera, är inte den färdig för tippen, som snart du också?

Dag Sebastian Ahlander skriver roligt och tänkvärt om vardagens vedermödor. Men även om sjukdom och svåra beslut när livet går ad mortem. Fast det är inte över än! Eller, som Ahlander formulerar det i en av sina slagkraftiga bilder, det moderna livet är som en uppochnervänd ålderstrappa från 1800-talets Dalarna: från medelåldern går det bara uppåt mot döden!Förlag: Bonnier Fakta  Kategori: Humor & Kåserier 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789174242331  Antal sidor: 224 
Språk: Svenska     
Titel: Handbok för glada gubbar : 109 glada råd för att nå livets höjdpunkt  Författare: Dag Sebastian Ahlander  
Releasedatum: 2012-03-13  Serie:  
Upplaga:  
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Handbok för glada gubbar : 109 glada råd för att nå livets höjdpunkt

Fler titlar med Dag Sebastian Ahlander

Visa alla