Bungalow nr 2

(Pocket)

Bungalow nr 2 (Pocket)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

51 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Med Bungalow nr 2 ger Danielle Steel läsarna en unik inblick i det glamorösa Hollywoodlivet men hon skildrar också den hårda verklighet som alltför ofta krossar många ambitiösa människors drömmar.

Frilansskribenten Tanya Harris får ett uppdrag hon inte kan säga nej till, något hon drömt om i många år, men alltid valt bort till förmån för familjen. Äntligen har hon fått chansen att skriva manus till en stor filmproduktion!
Och inget kan få henne att avstå, även om det betyder att hon måste lämna man och barn kvar i San Francisco för att bege sig till Hollywood.
På fashionabla Beverly Hills Hotel installeras hon i en lyxig bungalow och det tar inte lång tid förrän hon inser att hennes nya vardag innehåller möten med kända skådespelare, Oscarsvinnare och Hollywoodlegender. Men hennes två världar kolliderar och även fast hon pendlar hem till San Francisco upptäcker hon att hennes nya liv blir allt svårare att kombinera med familjelivet. Och än värre hon upptäcker att hennes familj behöver henne allt mindre och sakta börjar klyftan kännas oövervinnerlig.
Förlag: Ponto Pocket  Kategori: Allmän skönlitteratur 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Pocket 
ISBN: 9789186587741  Antal sidor: 286 
Språk: Svenska     
Titel: Bungalow nr 2  Författare: Danielle Steel  
Releasedatum: 2011-08-25  Serie:  
Upplaga:  
Översättare: Barbro Tidholm
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Bungalow nr 2

Fler titlar med Danielle Steel

Visa alla