Lyckans nyckel

(Pocket)

Lyckans nyckel (Pocket)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

90 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

När oanade vägar möts, kan början på ett nytt liv ta vid

På en av San Franciscos kullar ligger ett vackert gammalt hus. Den storslagna byggnaden från 1923 uppfördes av en förmögen bankir som gåva till hans unga hustru Lilli. Men kärlekssagan slutar olyckligt och huset säljs 1930.
Decennier senare besöker skattejuristen Sarah Anderson regelbundet det imponerande huset, som sedan 1930 ägs av hennes klient, den excentriske miljonären Stanley Perlman. De båda har med åren blivit goda vänner, men Sarah inser med tungt hjärta att den nu 98-årige Stanley inte kommer att leva för evigt. Han säger ofta att Sarah ska ta vara på livet och sina drömmar, och inte bara gå upp i sitt yrke och bli lika ensam som han.
När Stanley kort därefter går bort lämnar han en större summa pengar till Sarah. Som hans testamentsexekutor ansvarar hon också för försäljningen av huset. När Sarah första gången ser den magnifika interiören blir hon förtjust, och hon känner också en stark dragning till huset. Hon bestämmer sig för att själv köpa och restaurera det, och tänker på Stanleys råd om att ta vara på sina drömmar.
I en garderob på övervåningen hittar Sarah ett kvarglömt fotografi av Lilli. Var har hon sett just detta foto tidigare? Vid en middag hemma hos sin mor Audrey upptäcker Sarah samma porträtt och får då veta att Lilli är hennes mormors mor. Hon blir mer övertygad än någonsin om att hon hör hemma i huset. Det blir början till en nystart och en ny kärlek för Sarah.
Förlag: Ponto Pocket  Kategori: Allmän skönlitteratur 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Pocket 
ISBN: 9789173516471  Antal sidor: 286 
Språk: Svenska     
Titel: Lyckans nyckel  Författare: Danielle Steel  
Releasedatum: 2010-03-29  Serie:  
Upplaga:  
Översättare: Barbro Tidholm
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Lyckans nyckel

Fler titlar med Danielle Steel

Visa alla