Danyels klassiker : 74 älskade recept med en twist

(Kartonnage)

Danyels klassiker : 74 älskade recept med en twist (Kartonnage)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

201 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Allt bra vilar på en klassisk grund, menar stjärnkocken Danyel Couet. Därför presenterar han här en rad klassiker - efter att ha satt sin egen personliga prägel på varje rätt. Boeuf bourguignon, gravad lax, osso buco och gratinerad chèvre känner de flesta av oss till, och med Danyel Couets proffsiga touch blir rätterna lättare, fräschare och ännu godare.

Boken är uppdelad i varma och kalla förrätter, huvud- och mellanrätter och desserter och bakverk. På det viset kan man sätta ihop en hel trerättersmeny om man har tid och lust, eller bara välja ett recept som passar just då. Till de flesta recepten finns också tips på ett vin som passar till.

När Danyel Couet komponerar maträtter tar han gärna vara på smakerna från det traditionella köket och gör om dem i nyare och fräschare stil. Som svenskfransk har han lärt sig både det franska och svenska köket, vilket förstås inte hindrar att han tar in härliga influenser från hela världen. Att sinnena får vara med när han lagar mat är viktigt: dofter, färger och smaker skapar tillsammans en rik helhet.

Viktigt är också att det är roligt att laga mat och det tycker Danyel Couet fortfarande, efter många år som krögare. David Loftus, som fotograferar den engelske kocken Jamie Olivers mat, har tagit de läckra matbilderna. Danyels klassiker gavs först ut i Frankrike, där heter den Je connais mes classiques.

Förlag: Norstedts  Kategori: Kokböcker 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Kartonnage 
ISBN: 9789113037516  Antal sidor: 158 
Språk: Svenska     
Titel: Danyels klassiker : 74 älskade recept med en twist  Författare: Danyel Couet  
Releasedatum: 2012-08-10  Serie:  
Upplaga:  
Översättare: Danyel Couet
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Danyels klassiker : 74 älskade recept med en twist

Fler titlar med Danyel Couet

Visa alla