Nick & Norahs oändliga låtlista

(Pocket)

Nick & Norahs oändliga låtlista (Pocket)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

44 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Nick:
Jag vet precis vad som kommer att hända och jag vet att jag måste göra någonting - vad som helst - för att förhindra det. Så jag, den halvtrista basisten i det halvdåliga queercorebandet, vänder mig till tjejen i flanell som jag inte ens känner och säger:
"Jag fattar att det här kommer att låta konstigt, men skulle du ha någonting emot att vara min flickvän de närmaste fem minuterna?"

Norah:
Hon kommer rakt emot mig. Nej nej NEEEEEEEEEEEJ. Herregud, jag gör vad som helst för att hon inte ska känna igen mig och börja prata med mig. Pojkvän till undsättning!
Jag besvarar icke-bögens fråga genom att lägga handen om hans nacke och trycka hans ansikte mot mitt.

En natt i New York. Nicks och Norah möts vid midnatt och sedan korsas deras vägar igen och igen. Musik, dans och hångel på de mest besynnerliga ställen gör natten näst intill oändlig.
David Levithan och Rachel Cohn skriver vartannat kapitel och låter Nick och Norah växelvis delge sina, ibland vitt skilda, tolkningar av nattens händelser.

"Det är överjordiskt ljuvt, ett oväntat möte, en natt på stan, ett oändligt samtal, en perfekt låtlista. En mycket bra bok."
Svenska Dagbladet

"Nick och Norah är briljant. Den får mig att må lika fint som efter en avskuren halvlitersförpackning jordgubbsglass framför en lyckad high school-rulle, den kommer att finnas med länge i mitt hjärta."
Bokhora.se

"Det är ett briljant och intressant sätt att skriva på, iallafall om det blir ett resultat likt det här. Ömhet, närhet, kärlek, besvikelse, nervositet, den har allt förutom spänning, men den klarar sig utmärkt ändå. Den tar tonårskänslorna på allvar utan att bli töntig."
Norrköpings Tidningar

"Det är lite 'High Fidelity' möter 'Sandor slash Ida' över den här crossoverromanen 'Nick & Norahs oändliga låtlista'."

Dalademokraten
Förlag: Pocketförlaget  Kategori: Skönlitteratur barn och ungdom 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Pocket 
ISBN: 9789186369088  Antal sidor: 198 
Språk: Svenska     
Titel: Nick & Norahs oändliga låtlista  Författare: Rachel Cohn, David Levithan  
Releasedatum: 2010-03-24  Serie:  
Upplaga:  
smakprov: Ja     
Översättare: Hanna Larsson
Antal recensioner: 2 Genomsnittsbetyg: 4
50%
0%
50%
0%
0%

Rachel Cohn & David Levithan skriver vartannat kapitel i den här lite ovanliga boken och det gör att den blir ganska kul! Den utspelar sig en natt i New York och innehåller musik, dans och hångel på ett befriande sätt. Jag gillade den här historiens okomplicerade ton och de många hastiga svängarna i handlingen som både förvånade och imponerande. Rolig läsning för unga tjejer, glada bögar och alla andra som vill ha lite kul underhållning.

Jag gillar verkligen idén med två stycken författare som beskriver historien från varsin synvinkel, det gör att man verkligen lever sig in i huvudpersonernas kärlekshistoria. Och vilken historia sen, vem vill inte glida omkring i New York natten med elefantstora fjärilar i magen? Jag vill också vara tonåring och nyförälskad! Så missa inte den här fantastiska pärlan till bok!

Bloggat om Nick & Norahs oändliga låtlista

Fler titlar med David Levithan

Visa alla