Fifty Shades Darker

(Häftad)

Fifty Shades Darker (Häftad)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

93 kr

Beräknad leveranstid:  3-8 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 14 kr

Daunted by the dark secrets of the tormented young entrepreneur Christian Grey, Ana Steele has broken off their relationship to start a new career with a US publishing house. But desire for Grey still dominates her every waking thought, and when he proposes a new arrangement, she cannot resist.
Förlag: Random House UK  Kategori: Allmän skönlitteratur 
Beräknad leveranstid: 3-8 arbetsdagar  Bandtyp: Häftad 
ISBN: 9780099579922  Antal sidor: 544 
Språk: Engelska     
Titel: Fifty Shades Darker  Författare: E. L. James  
Releasedatum: 2012-04-01  Serie: Fifty Shades 
Upplaga:  
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 1
0%
0%
0%
0%
100%

Jag lånade dessa tre böcker av en vän och läste dem på engelska, eftersom jag var hiskeligt nyfiken på vad allt oväsen var om - och vi kan väl säga att jag, så här i efterhand, är oerhört nöjd med att inte ha köpt dem.

Min princip är att alla böcker förtjänar en chans. I fallet "Fifty shades..." var jag tvungen att verkligen kämpa för att hålla fast vid den principen. Detta, mina vänner, är skräp. Det är förfärligt illa skrivet, jag bryr mig inte ett skvatt om karaktärerna och hela eländet är så förutsägbart att man häpnar.
...och dessa detaljerade bekskrivningar av parets sexuella aktiviteter... Wow. Att något så ingående beskrivet kan vara så föga upphetsande, det är nästan lite imponerande i sig.

Om man sedan begrundar att triologin om miss Steele och mr Grey är fan fiction för Twilight-serien, ja - då tycker man ju att jag inte borde blivit särdeles överraskad, med tanke på att även de böckerna är så tragiskt enkelspåriga att det krävs envishet för att komma igenom dem.

Nå... men det är ju, som ni säkert förstår när ni jämför min recension med övriga, bara min åsikt.

Bloggat om Fifty Shades Darker

Fler titlar med James, E.L.

Visa alla