Sagoboxen Stadens Hjältar : Flygplanet som försvann

(Inbunden)

Sagoboxen Stadens Hjältar : Flygplanet som försvann (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

46 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Sagoboxen är ett mervärdeskoncept där man får sagan som både bok, film och leksak. Allt till priset av en vanlig barnbok.

Sagoboxen Innehåller: Inbunden sagobok,DVD-film, Leksaksbil, Lekmatta.

Med Sagoboxen, Stadens Hjältar, kan barnen läsa bok, se på film och hitta på sina egna StadensHjältar äventyr med leksaksbilarna Bella Brandbil och Palle Polisbil och en bilmatta med motiv från serien. Stadens Hjältar är 3D-animerad sagor som handlar om utryckningsfordonen i den lilla staden där alla får vara hjältar. Följ med på roliga och spännande äventyr tillsammans med vännerna i Stadens Hjältar. Här träffar du Palle Polisbil och Bella Brandbil som hjälper stadens invånare att leta efter tjuvar, släcka bränder och att hitta lösningarna till mängder av mystiska händelser som tycks drabba den annars så lugna staden. Du får också lära känna Olyckskorpen, den mest otursförföljda fågeln i hela staden.
Förlag: Ruta Ett DVD  Kategori: Barnböcker 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789197899918  Antal sidor: 36 
Språk: Svenska     
Titel: Sagoboxen Stadens Hjältar : Flygplanet som försvann  Författare: Elin Ferner, Pelle Ferner, Lennart Blixt, Mattias Wennerfalk  
Releasedatum: 2010-11-04  Serie: Sagoboxen 
Upplaga:  
Åldersgrupp: 3-6     
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 4
0%
100%
0%
0%
0%

Lekmattan, bilen och boken var väldigt uppskattade. Leksaksbilen var av helt ok kvalité och även lekmattan. DVD'n var lite kort tycker jag, endast ett avsnitt med samma handling som boken. Men sammanfattat så var det väldigt prisvärt och blev en stor hit som julklapp. Boken har agerat godnattsaga många kvällar. Rekommederas!

Bloggat om Sagoboxen Stadens Hjältar : Flygplanet som försvann

Fler titlar med Elin Ferner

Visa alla