Jämställdhet i verksamhetsutveckling

(Häftad)

Jämställdhet i verksamhetsutveckling (Häftad)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

283 kr

Beräknad leveranstid:  2-6 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 0 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

Offentliga organisationer har en skyldighet att arbeta för jämställdhet både i sin verksamhet och för att påverka samhället i stort. Men vad är fruktbara strategier för ett hållbart utvecklingsarbete – hur går man till väga?

I centrum för denna bok står olika dilemman i jämställdhetsarbetet. Det gäller både hur ett jämställdhetsarbete kan organiseras och vad det kan innehålla, exempelvis vilken roll utbildningar kan spela för utvecklingen och olika sätt att hantera motstånd. Boken är baserad på ett omfattande arbete med jämställdhetsintegrering i offentlig sektor - inom bland annat skola, socialtjänst, räddningstjänst samt hälso- och sjukvård.

Jämställdhet i verksamhetsutveckling kan användas som kurslitteratur inom högskoleutbildningar i t.ex. genusvetenskap, statsvetenskap, företagsekonomi och sociologi samt som fördjupningslitteratur i anslutning till ledarskaps- och personal-utbildningar. Den vänder sig också till praktiskt verksamma med intresse för förändringsprocesser i organisationer, verksamhetsutveckling, utvärdering och jämställdhet.

Boken finns även översatt till engelska, Gender Mainstreaming in Public Sector Organisations.

Förlag: Studentlitteratur  Kategori: Högre utbildningar, Genusstudier 
Beräknad leveranstid: 2-6 arbetsdagar  Bandtyp: Häftad 
ISBN: 9789144068800  Antal sidor: 261 
Språk: Svenska     
Titel: Jämställdhet i verksamhetsutveckling  Författare: Renée Andersson, Anne-Charlott Callerstig, Gun Hedlund, Anna Klerby, Lina Nilsson, Ingrid Osika, Karin Sjöberg, Helena Spets, Elisabeth Sundin, Lennart Svensson, Marie Trollvik, Hannes Frizén, Johanna Sjons  
Releasedatum: 2011-06-28  Serie:  
Upplaga:  
Redaktör: Kristina Lindholm
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Jämställdhet i verksamhetsutveckling

Fler titlar med Elisabeth Sundin

Visa alla