Sommar med Ernst : mat blommor & fix

(Inbunden)

Sommar med Ernst : mat blommor & fix (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

276 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

När Ernst Kirchsteiger firar sommar gör han det med ena metern i hängmattan och den andra i verktygslådan. Sommaren är lika delar kontemplation och kreativitet. Det är nu vi har tid och lust att gå loss på projekt och laga lagom lättjefull mat.

Vi är förvirrade bönder allihop. Vi låtsas vara storstadsmänniskor och urbana, men inom oss finns en längtan efter att gräva, dona i trädgården, sätta en bröddeg, måla om just det där handfasta som vi fått armar och hjärna för att göra.

I Sommar med Ernst ryker både strumpor och skor när vår folkkäre inredare bjuder in läsarna till sin sommarvärld. Vi får lära oss allt från att sy hissgardiner till att grilla kräftor. Ernst bjuder på sina smartaste fix för sommarstugan och lagar mat i det fria. Det vankas somriga recept, ärliga material och fiffiga lösningar. Allt färgsatt med vackra bilder från Ernst egen sommar.
Förlag: Ica Bokförlag  Kategori: Inredning, Kokböcker 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789153434511  Antal sidor: 128 
Språk: Svenska     
Titel: Sommar med Ernst : mat blommor & fix  Författare: Ernst Kirchsteiger, Mia Gahne  
Releasedatum: 2010-03-26  Serie:  
Upplaga:  
Illustratör: Ernst Kirchsteiger Redaktör: Lena Fieber
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

tack Ernst.att du vågar vara så naturlig som du är, trots att du retar gallfeber på alla karlar som skulle vilja vara som du! Det enkla är det sköna, ta vara på det naturen bjuder, hitta smarta lösningar..åhh härlig inspiration! Världen är vackrare med dig!

Bloggat om Sommar med Ernst : mat blommor & fix

Fler titlar med Ernst Kirchsteiger

Visa alla