Snurran och fjärrkontrollen

(Inbunden)

Snurran och fjärrkontrollen (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

117 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Trotsigt om fjärrkontrollenEn vildsint historia om en trotsig, egensinnig och alldeles underbar kattflicka, som alla med upprorslusta kan känna igen sig i, oavsett ålder.
Snurran, kvarterets kaxigaste kattunge, är fjärrkontrollproffs. Det tycker hon själv i alla fall. Hon och fjärrkontrollen gör allt tillsammans: går till dagis, hälsar på grannen, tant Rut, och tittar på teve. Men resten av familjen tycker att fjärrkontrollen är deras också, speciellt när det är en viktig fotbollsmatch på teve. Problem! Katastrof!
Bråk i tevesoffan är ett välkänt fenomen i alla barnfamiljer, som det kan vara skönt att fnissa åt tillsammans när man möter det i bokform.

"Snurran och fjärrkontrollen" är den tredje boken i ekorrserien om Snurran. Tidigare utgivna är Snurran och den osande abborren och Snurran äter ketchup.

2004 belönades illustratören Annika Samuelsson med den prestigefyllda Elsa Beskow-plaketten för bilderna till berätttelserna om Snurran. 2006 röstade barnen i Bokjuryn fram "Snurran äter ketchup" som årets bästa bok, och 2009 "Snurran städar" som bästa bok.Med glimten i ögat ... har upphovsmakarna bytt ut pekpinnefasoner mot humor och en väl tilltagen igenkänningskoefficient för den moderna småbarnsfamiljen. Stina Zethraeus i Dagens Nyheter

En bok inte bara för små människor med starka viljor, utan också som uppmuntran för stora människor med svag vilja. Lotta Olsson i Dagens Nyheter


Förlag: Bonnier Carlsen  Kategori: Barnböcker 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789163870262  Antal sidor: 26 
Språk: Svenska     
Titel: Snurran och fjärrkontrollen  Författare: Eva Bergström  
Releasedatum: 2012-07-23  Serie: Snurran 
Upplaga:  
Åldersgrupp: 3-6     
Illustratör: Annika Samuelsson
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Snurran och fjärrkontrollen

Fler titlar med Eva Bergström

Visa alla