Lyxlagat på grillen

(Inbunden)

Lyxlagat på grillen (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

159 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Matbloggaren och rockgitarristen Frederik Zäll är en hängiven matnjutare. Det framgår både av hans bloggande och såklart även i hans tidigare storsäljare i Lyxlagat-serien. Kanske har du med glädje bekantat dig med Frederiks recept på matlagarens njutning redan tidigare. Denna njutning består av lika delar livslust och god mat, varje gång väl kryddad med personliga texter, läckert foto och även galanta val av både dryck och musik för kockens välbefinnande. I denna bok, som Frederik medger är hans hittills bästa, är det grillen som kommit fram. Lergrytan är tillfälligt undanstuvad i köket och nu är det utomhuslyx som gäller. Alla vi som grillat vet vilken fröjd detta kan vara
när allt är rätt rödvinet är upphällt, grillbriketterna lagom gråvarma, salsor och sallader klara och gästerna minglar under parasollen, medan näsborrarna fylls av fräsande marinaders- och rostade köttbitars doft. Alltså. Läs in dig på marinaden, parkera köttbiten och rör ihop grillsås och salsa. Ta gästerna till hjälp att fixa salladen. När ni är klara kommer grillen att vara perfekt grått glödande så låt också njutningen bli det för såväl dig som lyxkock som för dina förväntansfulla vänner! Lycka till med lyxlagandet!
Förlag: Grenadine  Kategori: Kokböcker 
Beräknad leveranstid: 2-6 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789185329960  Antal sidor: 112 
Språk: Svenska     
Titel: Lyxlagat på grillen  Författare: Frederik Zäll  
Releasedatum: 2010-04-21  Serie: Lyxlagat 
Upplaga:  
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Lyxlagat på grillen

Fler titlar med Frederik Zäll

Visa alla