Hjälp ditt barn att klara skolan

(Häftad)

Hjälp ditt barn att klara skolan (Häftad)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

95 kr

Beräknad leveranstid:  2-6 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 14 kr

Vilka redskap behöver barnen för att klara skolan? Vad behöver just mitt barn eller tonåring för att klara skolan? Hjälp ditt barn att klara skolan beskriver hur skolan fungerar och vilka krav som ställs på eleverna. Den visar också hur skolsvårigheter kan uppstå och ger förslag på vägar igenom dem alltid med respekt för att de vuxnas uppdrag många gånger är svårt.

I boken Hjälp ditt barn att klara skolan presenteras tankar och idéer över hur man som förälder, lärare eller annan vuxen kan finnas med och vägleda sin tonåring genom skoltiden. Boken fungerar även utmärkt som ett diskussionsunderlag mellan lärare och föräldrar.

Fredrik Wastesson är socionom med erfarenhet som skolkurator, socialsekreterare och familjerättssekreterare. Fredrik Wastesson förklarar på ett enkelt sätt vilket ansvar föräldrar och skola har för att ge eleverna förutsättning att lyckas i skolan. En av förutsättningarna är att de vuxna kan samarbeta. Hjälp ditt barn att klara skolan vill bidra till en större förståelse mellan föräldrar och lärare, för varandras svårigheter och möjligheter i kontakten med unga människor.

Ur innehållet i Hjälp ditt barn att klara skolan:Varför är skolan viktig?FamiljenFamiljekultur och skolaFörändringar i familjenMat, motion och sömnTV, datorspelande och chattandeKompisarFritidFröken sägerOm det ändå inte fungerarSkolans skyldigheter och möjligheter

Hjälp ditt barn att klara skolan ingår i serien Lärpocket.

Förlag: Natur Kultur Läromedel  Kategori: Språk (inkl. lexikon, parlörer, ordböcker), Barn & Föräldraskap, Högre utbildningar 
Beräknad leveranstid: 2-6 arbetsdagar  Bandtyp: Häftad 
ISBN: 9789127413061  Antal sidor: 80 
Språk: Svenska     
Titel: Hjälp ditt barn att klara skolan  Författare: Fredrik Wastesson  
Releasedatum: 2008-06-26  Serie: Lär-pocket 
Upplaga:  
smakprov: Ja     
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Hjälp ditt barn att klara skolan

Fler titlar med Fredrik Wastesson

Visa alla