När ljuset släcks

(Ljudbok Mp3-CD)

När ljuset släcks (Ljudbok Mp3-CD)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

210 kr

Beräknad leveranstid:  2-6 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 0 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Magnus Hedman var en av Sveriges mest framgångs­rika och populära fotbollsspelare genom tiderna. När ljuset släcks är hans memoarer - en ärlig, rak och naken berättelse om hur man går från att ha allt - familj, status, arbete och pengar - till att förlora allt.

Nyårsdagen 2011. Magnus Hedman vaknar ensam på en soffa i en kompis lägenhet vid Hornstull. Bakfull och fortfarande iklädd smoking. Minnena från gårdagens fest hopar sig i huvudet. Återigen lite för full på krogen. Ett onödigt tjafs i garderoben. Som självklart nu slås upp på löpsedlarna som ett bittert fylleslagsmål. En kall hand kramar hans inälvor. Magnus kippar efter andan. Det här är inte jag, tänker han. "Inte det här." De senaste årens personliga katastrofer har förflyttat honom till en plats där han inte känner igen sig. Han ser sig i spegeln och allt stämmer - utom uttrycket i ögonen.

Och han inser att den här baksmällan inte går att bota med några glas cola. Här krävs det mycket, mycket mer.

Nyårsdagen 2011 blir vändpunkten i Magnus Hedmans vuxna liv. Härifrån går han tillbaka i tiden, till barndomen i en tuff Stockholmsförort och den målmedvetna träningen från fyraårsåldern via hans stjärnstatus som en av Sveriges främsta fotbollsmålvakter, till hur han nu bygger en ny karriär och lägger skandaler och förtärande självförakt bakom sig.

När ljuset släcks handlar om kontrasterna och erfarenheterna i Magnus liv. Där finns höjdpunkter, som under fotbollskarriären då Magnus var internationell stjärna och idol i en av världens största och därmed mest konkurrensutsatta idrotter eller då han blev pappa till sina två söner. Där finns också lågvattenmärkena som att schavottera i media som knarkmissbrukare, som dömd för brott mot sexköpslagen och som bråkstake på krogen.
Förlag: Bokförlaget HörOpp  Kategori: Memoarer & Biografier, Bollsporter 
Beräknad leveranstid: 2-6 arbetsdagar  Bandtyp: Ljudbok Mp3-CD 
ISBN: 9789186615864  Antal sidor:  
Språk: Svenska     
Titel: När ljuset släcks  Författare: Magnus Hedman, Gunnar Von Sydow  
Releasedatum: 2012-05-09  Serie:  
Upplaga:  
smakprov: Ja     
Uppläsare: Magnus Hedman
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 2
0%
0%
0%
100%
0%

Knappt har vågen efter Zlatans biografi klingat av innan nästa fotbollsstjärna släpper sin självbiografi, den här gången är det Magnus Hedman som berättar sin historia med allt från fotbollsframgångar till en resa bland tidningsrubriker och missbruk. Är man väldigt fotbollsintresserad tror jag att man gillar den här boken, här bjuds på mycket matchfakta och ärliga beskrivningar och spännande händelser från fotbollsivet. Personligen tycker jag att fotbollsdelen hade kunnat kortas av lite. De mer personliga kapitlen är betydligt mer intressanta och där tycker jag också att man får en lite mer djupgående bild av personen Magnus Hedman. Som sagt, gillar man fotboll tror jag absolut att man gillar den här boken! Vill man bara ha en intressant biografi att läsa så finns det andra som lämnar ett djupare intryck.

Bloggat om När ljuset släcks

Fler titlar med Gunnar Von Sydow

Visa alla