När ljuset släcks

(Inbunden)

När ljuset släcks (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

372 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Magnus Hedman - framgångsrik fotbollspelare och omskriven i media - släpper nu sin självbiografi När ljuset släcks. Det är en öppenhjärtig bok som synliggör kontrasterna i Magnus liv. Följ med på en avslöjande resa där Magnus berättar sin historia om händelserna bakom löpsedlarna.

Omskriven i skvallertidningar och med ett förflutet som framgångsrik och populär fotbollsspelare i bland annat AIK och fotbollslandslaget, kommer nu Magnus Hedmans bok När ljuset släcks där han berättar sin sida av historien. Hedman delar med sig av både höjdpunkter och lågvattenmärken i sitt liv.

Hur är det att göra karriär inom en av de mest konkurrensutsatta sporterna i världen, att sedan bli uthängd i media som knarkmissbrukare och bli dömd för brott mot sexköpslagen, allt detta får du reda på i När ljuset släcks.
Nyårsdagen 2011 är en vändpunkt för Magnus Hedman, han vaknar upp ensam liggandes på en kompis soffa i en lägenhet i Hornstull, bakfull och fortfarande iklädd smoking. Minnen från kvällen kommer sakta tillbaka. Återigen har han varit lite för full på krogen, ett onödigt tjaffs i garderoben trycks upp på löpsedlar som ett bittert fylleslagsmål. Han ser sig själv i spegeln och känner inte längre igen sig själv, de senaste årens personliga katastrofer har lämnat stora spår hos Magnus.
Han inser att den här baksmällan inte går att bota med några glas cola. Här krävs det mycket, mycket mer.

Magnus Hedman växte upp i en Stockholmsförort, redan när han var fyra år började den målmedvetna fotbollsträningen, precis som många andra drömde han om att bli proffs. Fotbollskarriären tog fart och han var länge en av Sveriges främsta fotbollsmålvakter, han har spelat både i Sverige och utomlands i lag som AIK, Celtic och Chelsea. Fram till 2006 var han gift med Magdalena Graaf tillsammans har de två söner. Många känner säkert också igen Hedman i från TV4s kanaler där han var anställd som expertkommentator.

Det är journalisten Gunnar von Sydow som skrivit boken, von Sydow har tidigare skrivit tillsammans med Eva Gabrielsson som var sambo med Stieg Larsson författare till Millenium trilogin, 2010 kom Gabrielsson och von Sydow ut med boken Sambo - ensammare än du tror.
Förlag: Norstedts  Kategori: Memoarer & Biografier, Bollsporter 
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789113040899  Antal sidor: 358 
Språk: Svenska     
Titel: När ljuset släcks  Författare: Magnus Hedman, Gunnar Von Sydow  
Releasedatum: 2012-05-04  Serie:  
Upplaga:  
smakprov: Ja     
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 2
0%
0%
0%
100%
0%

Knappt har vågen efter Zlatans biografi klingat av innan nästa fotbollsstjärna släpper sin självbiografi, den här gången är det Magnus Hedman som berättar sin historia med allt från fotbollsframgångar till en resa bland tidningsrubriker och missbruk. Är man väldigt fotbollsintresserad tror jag att man gillar den här boken, här bjuds på mycket matchfakta och ärliga beskrivningar och spännande händelser från fotbollsivet. Personligen tycker jag att fotbollsdelen hade kunnat kortas av lite. De mer personliga kapitlen är betydligt mer intressanta och där tycker jag också att man får en lite mer djupgående bild av personen Magnus Hedman. Som sagt, gillar man fotboll tror jag absolut att man gillar den här boken! Vill man bara ha en intressant biografi att läsa så finns det andra som lämnar ett djupare intryck.

Bloggat om När ljuset släcks

Fler titlar med Gunnar Von Sydow

Visa alla