Konsten att få mentala superkrafter : bli smartare, lyckligare och hitta meningen med livet utan att anstränga dig (nästan)

(Ljudbok CD-bok)

Konsten att få mentala superkrafter : bli smartare, lyckligare och hitta meningen med livet utan att anstränga dig (nästan) (Ljudbok CD-bok)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

261 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

I tidigare böcker har Henrik Fexeus lärt oss allt om hur vi med medvetna och omedvetna signaler påverkar varandra. Nu riktar han för första gången blicken inåt mot våra egna hjärnor och vår egen förmåga. Vi har alla stor outnyttjad kapacitet, om det så gäller att bli superfokuserad, få ett bättre minne eller att nå sina drömmars mål. I boken lär du dig vidare att fatta bättre beslut, läsa snabbare, kontrollera stress och nervositet, hitta harmonin, glädjen, och kickstarta din kreativitet.Henrik, populär tankeläsare och psykologisk manipulatör, har gång på gång i förbluffande demonstrationer visat hur elastisk den mänskliga hjärnan är och vilka fantastiska resultat vi alla kan åstadkomma genom enkel mental träning.Konsten att få mentala superkrafter är en konkret, rolig och ögonöppnande handbok, med ett tydligt löfte: Alla kan trimma sin hjärna och lära sig tanketekniker för att få ett rikare liv.Och till skillnad från andra med superkrafter behöver du inte ens bära trikåer.
Förlag: Ordfront Ljud  Kategori: Psykologi, Ekonomi 
Beräknad leveranstid: 2-6 arbetsdagar  Bandtyp: Ljudbok CD-bok 
ISBN: 9789186795061  Antal sidor:  
Språk: Svenska     
Titel: Konsten att få mentala superkrafter : bli smartare, lyckligare och hitta meningen med livet utan att anstränga dig (nästan)  Författare: Henrik Fexeus  
Releasedatum: 2011-05-25  Serie:  
Upplaga:  
smakprov: Ja     
Illustratör: Ralf Söderlind Uppläsare: Henrik Fexeus
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Konsten att få mentala superkrafter : bli smartare, lyckligare och hitta meningen med livet utan att anstränga dig (nästan)

Fler titlar med Henrik Fexeus

Visa alla