Loppisboken : om blommiga koppar, fattigmanssilver och annat vackert

(Inbunden)

Loppisboken : om blommiga koppar, fattigmanssilver och annat vackert (Inbunden)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

159 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Riktiga skatter som handvävt linne och fina gamla skålar i pressglas går fortfarande för en spottstyver på loppis det är omöjligt att inte slå till. Och det är roligt att inreda med sina nya fynd!

I Loppisboken får du i text och inspirerande bilder tips om hur du kan använda vackra gamla bruksföremål i din vardag: när du dukar till frukost eller tårtkalas, arrangerar blommor eller behöver nya idéer till förvaring av stort och smått.
Saker som har tappat sin ursprungliga funktion är fördenskull inte mindre vackra. Glöm inte bort såssnipan bara för att vi inte äter så mycket gräddsås idag, den passar ju lika bra till tzatziki. En blommig mjölkkanna blir fin som tandborstmugg och en udda äggkopp kan bli blomkruka åt en pärlhyacint.
Loppisboken bjuder på inspiration, praktiska tips och gamla husmorsknep, till exempel om hur man diskar gammalt porslin och dukar med udda koppar, vad man kan använda gamla spetsar till och hur man får loss en flaskpropp som fastnat. Boken innehåller dessutom fakta och kuriosa kring föremål i porslin, glas, textil, silver och metall: Varför blev pressglaset så populärt? Vilken tidsanda är tallriken präglad av? Och hur kommer det sig att gafflar är vanligare än knivar på loppis?
Förlag: Ica Bokförlag  Kategori: Mode 
Beräknad leveranstid: 3-8 arbetsdagar  Bandtyp: Inbunden 
ISBN: 9789153433361  Antal sidor: 118 
Språk: Svenska     
Titel: Loppisboken : om blommiga koppar, fattigmanssilver och annat vackert  Författare: Ida Magntorn  
Releasedatum: 2010-03-08  Serie:  
Upplaga:  
Redaktör: Maria Ramdén
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Loppisboken : om blommiga koppar, fattigmanssilver och annat vackert

Fler titlar med Ida Magntorn

Visa alla