Japan nu : strömningar och perspektiv

(Övrig)

Japan nu : strömningar och perspektiv (Övrig)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

216 kr Tillfälligt slut

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

En nutidsanalys av viktiga teman i det moderna japanska samhället. Här tas ett helhetsgrepp på det Japan som vi möter idag. Tio kapitel tar upp varför det är viktigt att studera Japan och det japanska; dess nationalism och minoriteter och dess etniska mångfald; Japans familjstruktur, genusbild och arbetssituation; Japans utbildningssystem och lärande; dess religion och pluralism inom området; om den visuella kulturen med tecknade serier och filmer; om sociala rörelser och medborgaraktivism; om inrikespolitik och ledarskap i Japan; den japanska ekonomin samt japansk utrikes- och säkerhetspolitik.Redaktörerna Linus Hagström och Pia Moberg är båda forskare vid Utrikespolitiska institutet. De övriga skribenterna: Staffan Appelgren, Jørn Borup, Carl Cassegård, Martin Nordeborg, Rikard Nakamura, Lars-Martin Sørensen och Patrik Ström är alla forskare och verksamma vid olika universitet och högskolor i Sverige och Danmark.
Förlag: Carlsson  Kategori: Asien, Historia 
Beräknad leveranstid: 2-6 arbetsdagar  Bandtyp: Övrig 
ISBN: 9789173314855  Antal sidor: 230 
Språk: Svenska     
Titel: Japan nu : strömningar och perspektiv  Författare: Linus Hagström, Pia Moberg, Staffan Appelgren, Carl Cassegård, Martin Nordeborg, Jørn Borup, Lars-Martin Sørensen, H. Richard Nakamura, Patrik Ström  
Releasedatum: 2012-01-12  Serie:  
Upplaga:  
Redaktör: Linus Hagström, Pia Moberg
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Japan nu : strömningar och perspektiv

Fler titlar med Jørn Borup

Visa alla