Mammutjägarna

(Pocket)

Mammutjägarna (Pocket)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

49 kr

Beräknad leveranstid:  2-6 arbetsdagar

Säljs av Adlibris

Denna produkt säljs av Adlibris.
Mer från Adlibris.

Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace.

Frakt: fr. 14 kr

Cromagnonflickan Ayla lämnar sin dal tillsammans med Jondalar, den man hon älskat sedan hon hittat honom svårt sårad nära sin dal. De möter Mamutoifolket - Mammutjägarna, och Ayla närmar sig dem med både rädsla och nyfikenhet. Hon fascineras av deras musikinstrument, av deras bostäder med väggar av mammutben och draperier av mammuthud. Och Mammutjägarna fascineras av henne, av hennes läkekonst, av hennes skicklighet som jägare och av hennes förmåga att tämja vilda djur. Mamut, Mamutoifolkets gamle schaman, adopterar Ayla och gör henne till medlem av Mammut-härden. Den som beundrar henne mest är Ranec, en gladlynt och självsäker elfenbenssnidare. Ayla dras till Ranec mot sin vilja. Hon slits mellan sina känslor för honom och sin kärlek till Jondalar.

I Mammutjägarna beskriver Jean M Auel dramatiskt och fängslande farliga jakter och storslagna fester men också vardagen så som den kan ha tett sig för män, kvinnor och barn under den tidiga stenåldern.

Serien består av böckerna: Grottbjörnens folk - Hästarnas dal - Mammutjägarna - Stäppvandringen Nionde grottan - De målade grottornas land
Förlag: Bra Böcker  Kategori: Historia, Historiska romaner 
Beräknad leveranstid: 2-6 arbetsdagar  Bandtyp: Pocket 
ISBN: 9789170029370  Antal sidor: 841 
Språk: Svenska     
Titel: Mammutjägarna  Författare: Jean M. Auel  
Releasedatum: 2011-05-06  Serie: Grottbjörnens folk 
Upplaga:  
Översättare: Mikael Mörling
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Mammutjägarna

Fler titlar med Jean M. Auel

Visa alla